Αυτά τα 3 πρέπει να αναθεωρήσεις για να μην ξαναμείνεις μόνος τα σαββατοκύριακα

Αυτά τα 3 πρέπει να αναθεωρήσεις για να μην ξαναμείνεις μόνος τα σαββατοκύριακα

Το σαββατοκύριακο που πέρασε δεν χτύπησε ούτε μια φορά το τηλέφωνο σου και όσες προσπάθειες έκανες να βρεις παρέα αποδείχθηκαν άκαρπες.
Μπορεί κάποιες φορές η μοναξιά της Κυριακής να είναι καταλυτική για τον οργανισμό σου, όμως όταν αυτό επαναλαμβάνεται τότε πρέπει να ανησυχήσεις.

Τι γίνεται και δεν έχεις φίλους; Δεν έχεις κοπέλα; Τι σου συμβαίνει και είσαι μόνος;

Κάνε την αυτοκριτική σου και από τη Δευτέρα άρχισε τις αλλαγές. Σκέψου τα λάθη σου και προσάρμοσε τη συμπεριφορά σου, στο mod «πιο φιλικός» και πως θα το κάνεις αυτό;

1. Ξερόλας

Αναρωτήσου αν είσαι ξερόλας! Μπορεί να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι για πολλά πράματα, αλλά σκέψου τον τρόπο με τον οποίο τα μεταφέρεις στους άλλους. Αν ο τρόπος είναι εγωιστικός και δεν σηκώνει αντίρρηση, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Σταμάτα λοιπόν να είσαι ο ξερόλας. Αν γνωρίζεις κάτι, το γνωρίζεις για τον εαυτό σου και απλά μπορείς να το μεταφέρεις στους άλλους… αλλά μέχρι εκεί! Δεν σε ενδιαφέρει αν οι άλλοι πιστεύουν λανθασμένα κάτι. Εσύ πες το και άφησε το!

2. Εγωιστής

Μπορεί φαινομενικά να είσαι κοινωνικός, αλλά επιδιώκεις συνεχώς να περάσει το δικό σου! Αυτό δεν αρέσει σε πολύ κόσμο και σκέψου ακόμα ότι σε μια παρέα η επιλογή της διασκέδασης είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών που όλοι στη συνέχεια τηρούν!

3. Υποχόνδριος

Μήπως το σπίτι σου είναι ένα άβατο που δεν πατάει το πόδι του κανένας, πλην των γυναικών που θέλεις να κάνεις σεξ; Αν πράγματι δεν έχεις ποτέ καλέσει κανέναν σπίτι σου επειδή θα σου λερώσουν και δεν θέλεις να καθαρίζεις ή ακόμα επειδή είσαι υποχόνδριος και όποιος έρχεται σπίτι σου είναι λες και μπαίνει σε εντατική, τότε θα πρέπει να τα ξανασκεφτείς

Κάνε λοιπόν την αυτοκριτική σου και γίνε πιο κοινωνικός και γήινος ώστε να μη μείνεις ποτέ μόνος το σαββατοκύριακο, εκτός αν το θέλεις!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...