Οι άνδρες επιλέγουν μπάλα αντί για... σεξ!

Οι άνδρες επιλέγουν μπάλα αντί για... σεξ!

Τελικά, δεν είναι μόνο οι γυναίκες οι οποίες επικαλούνται διάφορους λόγους, προκειμένου να αποφύγουν το σεξ, αλλά και οι άνδρες έχουμε τους... λόγους μας. Η έρευνα της Durex είναι αποκαλυπτική...

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, συχνή δικαιολογία που χρησιμοποιείται είναι ότι νιώθουν άρρωστοι, προκειμένου όμως να απολαύσουν αγώνα ποδοσφαίρου!

Η μπάλα, δηλαδή, υπερτερεί, καθώς οι ποδοσφαιριστές ξοδεύουν ενέργεια τρέχοντας, ενώ οι... θεατές θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, αλλά έχοντας σεξουαλική δραστηριότητα.

Αλλη δικαιολογία που -επίσης- είναι διαδεδομένη, αφορά τον πόνο στη... μέση. Προφανώς, από το “πιάσιμο” στο κρεβάτι, κατά τη διαδικασία της ανάρρωσης.

Το 40% των ερωτηθέντων, μάλιστα, αναφέρουν ότι αρνούνται το σεξ, λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώ ακόμα κι αν ενδώσουν στις πιέσεις της κοπέλας τους, θα προσπαθήσουν να “ξεμπερδέψουν” πριν τη... σέντρα.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, αφορά το 37% των ανδρών, οι οποίοι τόνισαν ότι δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν σεξ, αρκεί η τηλεόραση να είναι ανοιχτή, για να γνωρίζουν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...