Επειδή και οι άντρες έχουμε ευαισθησίες και μάλιστα …8 τον αριθμό!

Επειδή και οι άντρες έχουμε ευαισθησίες και μάλιστα …8 τον αριθμό!

Οι γυναίκες μας χαρακτηρίζουν αδιάφορους, απαθείς, σκληρούς, αναίσθητους, ανέκφραστους και άλλα τόσα αρνητικά επίθετα. Όμως δεν είναι έτσι, έχουμε και εμείς τις ευαισθησίες μας.

1. Τα μαλλιά σου

Ένα φλέγον ζήτημα για κάθε άντρα. Τα μαλλιά! Η τριχόπτωση στον άντρα είναι πολύ πιο κοινή και πιθανή να συμβεί. Εάν λοιπόν τα μαλλιά σου δεν είναι πια τόσο πυκνά και έχουν αρχίσει να αραιώνουν είναι ίσως το πιο ευαίσθητο θέμα μιας και η ιδέα του να χάνεις σιγά σιγά τα μαλλιά σου, σε ρίχνει ψυχολογικά και σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημος.

2. Το σώμα σου

Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει έναν άντρα που προσέχει την εμφάνισή του. Αν παρατηρήσεις οι περισσότεροι άντρες πια φροντίζουν το στιλ τους, τα μαλλιά τους, το πρόσωπό τους και το σώμα τους. Γυμνάζονται, προσέχουν τη διατροφή τους (ή προσπαθούν τουλάχιστον), κοιτάζονται αρκετά στον καθρέφτη πριν να βγουν από το σπίτι. Κι αν έχεις κάνει λίγη κοιλίτσα μην νιώθεις άβολα!!!

3. Η οικογένειά σου

Κανείς άνθρωπος δεν θέλει να ακούει αρνητικά σχόλια για την οικογένειά του. Εάν η καλή σου δεν συμπαθεί τη μητέρα σου τότε φρόντισε αν το εξηγήσεις και κόβε κάθε συζήτηση πριν αυτή αρχίσει.

4. Η παρέα σου

Οι φίλοι είναι σημαντικοί για κάθε άντρα και μάλιστα πληγωνόμαστε πολύ όταν οι φίλοι μας προδίδουν.

5. Το επάγγελμά σου

Πολλοί άντρες (ίσως λόγω στερεότυπου που μεταδίδεται από τον πατέρα και την κοινωνία) στηρίζουν την αυτοεκτίμησή τους πάνω στην επαγγελματική τους ιδιότητα. Η καριέρα επίσης είναι απαραίτητη για να νιώσουν καταξιωμένοι κοινωνικά κάποιοι άντρες. Και στις δύο περιπτώσεις λοιπόν, εάν η δουλειά σου είναι συνηθισμένη ή αν αφιερώνεις πολύ χρόνο σε εκείνη για να εξελιχθείς καλά κάνεις!

6. Ο μισθός σου

Κανείς άντρας δεν θέλει να νιώσει υποτιμητικά για το μισθό που παίρνει και γι αυτό να είσαι περήφανος για τα λεφτά που βγάζεις, όσα και αν είναι αυτά, γιατί τα βγάζεις με κόπο!

7. Οι σεξουαλικές σου επιδόσεις

Ένα ιδιαιτέρως λεπτό θέμα! Οι σεξουαλικές σου επιδόσεις είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Θέλεις να νιώθει κυρίαρχος, ότι ικανοποιείς, ότι είσαι ο καλύτερος εραστής. Μη δίνεις σημασία, αυτός είσαι και αν σε θέλει καλώς…. Υπάρχουν και άλλες γκόμενες…

8. Οι κακές σου συνήθειες

Όλοι έχουμε κακές συνήθειες, ακόμα και οι γυναίκες. Επομένως αν οι λεγόμενες κακές σου συνήθειες δεν ενοχλούν, τότε μη τις κόψεις και δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...