Αυτό το σαββατοκύριακο μείνε ο …εαυτός σου!

Αυτό το σαββατοκύριακο μείνε ο …εαυτός σου!

Το σαββατοκύριακο για τους περισσότερους αποτελεί διήμερο ανασυγκρότησης, χαλάρωσης και ξεκούρασης. Για κάποιους άλλους είναι ακόμα ένα διήμερο δουλειάς, ενώ για μερικούς είναι καταπίεση!

Ειδικά αν είσαι καλόβολος άνθρωπος, όλοι περιμένουν το σαββατοκύριακο να σε «αγγαρέψουν», είτε για κάποια δουλεία, είτε ακόμα και για διασκέδαση επιλέγοντας μέρη που εσύ δεν θέλεις να πας.

Αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν επέλεξε να είσαι ο εαυτός σου. Να κάνεις δηλαδή αυτά που πραγματικά θέλεις για σένα και άσε τους άλλους να περιμένουν.

Και πως θα το κάνεις αυτό; Διάβασε:

1. Κάλυψε το κενό

Αν κάθε σαββατοκύριακο περιμένεις τι θα σου ζητήσουν η οικογένεια και οι φίλοι σου, αυτή τη φορά μη το κάνεις. Φαντάσου το διήμερο χωρίς κανέναν και απλά γέμισε τις ώρες με αυτά που θέλεις να κάνεις εσύ.

2. Αρνήσου ευγενικά

Όσο και αν σου φαίνεται δύσκολο το πιο απλό πράγμα είναι να πεις όχι και να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.

3. Επέλεξε

Από τις προτάσεις που θα σου κάνουν το σαββατοκύριακο κάποιες μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες. Μη τις απορρίπτεις, αν σου αρέσει κάτι, κάντο και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά.

4. Μην έχεις τύψεις

Αν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος τότε θα στεναχωρηθείς όταν δεις το πρόσωπο αγαπημένου προσώπου την στιγμή της άρνησης σου. Ξεπέρασε το! Αν πράγματι σε αγαπάει και δεν σε χρησιμοποιεί, τότε να είσαι βέβαιος ότι δεν θα έχει αυτή την έκφραση που σε στεναχωρεί.

5. Μην έχεις περιορισμούς

Κάνε το σαββατοκύριακο σου ότι θέλεις εσύ. Ακόμα και να κλείσεις τα τηλέφωνα και να κοιμάσαι ολημερίς. Αν είναι κάτι που θέλεις, κάντο για να ξεκουραστείς και να νιώσεις καλά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...