Μάθε από πού είναι εμπνευσμένο το «Γυμνό Γεύμα»

Μάθε από πού είναι εμπνευσμένο το «Γυμνό Γεύμα»

Η γυμνή φωτογραφική καμπάνια «Γυμνό Γεύμα» που γίνεται για καλό σκοπό και με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα AIDS, επιστρέφει με μία νέα εκδοχή στο ART BISTRO της Θεσσαλονίκης Bau's και τιτλοφορείται «Naked Lunch...2?» ή «Γυμνό Γεύμα...2?» και με χορηγό επικοινωνίας το Activeman.gr

Το κόνσεπτ και το σχεδιασμό της νέας καμπάνιας και έκθεσης υπογράφει η ομάδα του FASHIONART LOVER , σε σκηνοθετική-καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Κυφωνίδη, φωτογραφικές λήψεις του Χρήστου Κόκκινου , επεξεργασία λήψεων του Βασίλη Μαυρίδη, συντονισμό και οργάνωση παραγωγής της Χριστίνας Τζώρτζη και επιμέλεια παραγωγής των Βαγγέλη Μπόλα και Φίλιππου Ρουμελιώτη του BAU’S.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ 1

Αυτή τη φορά φωτογραφίζονται 15 άτομα, ανάμεσά τους ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, επιστήμονες, συγγραφείς και μπάρμαν, ενώ τα έργα θα είναι συνολικά 14, εμπνευσμένα από το διήγημα του Ουίλιαμ Μπάροους “ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ” και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του ΝτέηβιντΚρόνενμπεργκ.

Το άνοιγμα της έκθεσης , που γίνεται για καλό σκοπό και με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα AIDS, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Στη διάρκεια των “εγκαινίων” θα εξελιχθεί και μία θεατρικού τύπου performance , ανάλογης θεματολογίας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BACKSTAGE

Tα αντικείμενα και οι αντίκες που χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια των φωτογραφικών λήψεων είναι από την ιδιωτική συλλογή της Κυριακής Γραικού.

Συμμετέχουν : 

Δέσποινα Ιωαννίδου, Αθήνα Νάννου, Ανθούλα Παπαργυρίου, Εβελίνα Σανιδά, Χριστίνα Τζώρτζη, Ιωάννα Τσιάρα, Δημήτρης Ελιάς, Γιώργος Κοντογιώργης, Χρηστός Κόκκινος, Ιωάννης Κυφωνίδης, Γιώργος Μπάμπουλης, Αγγελής Μπόλας, Κώστας Μπούρης, Γιώργος Νηρέος, Νικόλας Νικολαίδης, Φίλιππος Ρουμελιώτης, Αργυρής Τσιρακμάνης

ΠΑΤΑ ΕΔΩ να πας στην Official Bau'sFb Page  αι στην  Fb Project Page

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...