Πόσο πραγματικά θέλεις να …μεγαλώσεις τον … «μικρούλη» σου;

Πόσο πραγματικά θέλεις να …μεγαλώσεις τον … «μικρούλη» σου;

Μένεις ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη και τον κοιτάς. Είσαι στα αποδυτήρια και κοιτάς τους άλλους αν σε κοιτάνε …υποτιμητικά. Σβήνεις το φως πριν μείνεις ολόγυμνος μπροστά στη γυναίκα λίγο πριν την πράξη. Μήπως άραγε έχεις θέμα με το μέγεθος του …μικρούλη σου;

Αν πραγματικά έχεις θέμα τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι πολλοί άντρες έχουν προχωρήσεις σε αυξητική πέους. Όπως θα πρέπει να γνωρίζεις ακόμα ότι οι περισσότεροι …δεν χρειαζόταν καν να κάνουν αυτή τη διαδικασία!

Το 90% των αντρών που υποβλήθηκαν σε αυξητική επέμβαση είχαν φυσιολογικού μεγέθους πέος και μόνο το 10% είχε πρόβλημα καθώς το πέος τους ήταν «παγιδευμένο» ή «θαμμένο» εντός της πυέλου και με την επέμβαση επιτεύχθηκε αύξηση 3-4 εκατοστών

Ωστόσο αν θέλεις απεγνωσμένα να τον …μεγαλώσεις τότε θα πρέπει να μάθεις ότι τα βλαστικά κύτταρα χρησιμοποιούνται πλέον και για την αυξητική πέους ενώ χάρη σε μια νέα τεχνική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια ο άνδρας κερδίζει αρκετούς πόντους «αυτοπεποίθησης» σε μήκος και πάχος.

Οι τεχνικές αύξησης του μεγέθους του πέους είναι περισσότερες από μία και διαφορετικής βαρύτητας επεμβάσεις. Το κόστος της επέμβασης σχετίζεται με την αμοιβή του χειρουργού και του αναισθησιολόγου, το επίπεδο της κλινικής και του δωματίου, τη χρήση ειδικών συσκευών και λοιπά. Είναι επομένως ανάγκη να επικοινωνήσετε πρώτα με ειδικό χειρουργό και ανάλογα με τον τύπο της επέμβασης που θα επιλέξετε να ενημερωθείτε για το κόστος της.

Η επέμβαση αυξητικής φαλλοπλαστικής γίνεται με γενική αναισθησία και εάν γίνει μόνο επιμήκυνση διαρκεί 45 λεπτά ενώ εάν συνδυαστεί με πάχυνση διαρκεί 90-120 λεπτά. Την επομένη της επέμβασης ο ασθενής μπορεί να βγει από την κλινική.

Με την επέμβαση επιτυγχάνεται αύξηση του μήκους κατά μέσο όρο 3,45 εκ. σε χάλαση (2,1-4,5), και 0,65 εκ. σε στύση (0,5-1,0). Τα αποτελέσματα από μια εμπειρία 10 ετών έδειξαν μέση αύξηση της περιφέρειας σε χάλαση 3,15 εκ. (1,9-4,1), και σε στύση 2,47 εκ.(1,8-3,0).

Ο πόνος σύμφωνα με τους χειρουργηθέντες ασθενείς, είναι αμελητέος. Ο ασθενής κινητοποιείται την ίδια ημέρα, του χορηγείται αντιβιοτική αγωγή, ενώ η επίδεση παραμένει για 3-4 ημέρες. Σε τρεις εβδομάδες στην απλή επιμήκυνση, σε δυο-τρεις μήνες στη διόγκωση θα είναι σε θέση να έχει σεξουαλική επαφή.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...