Οι πίνακες των 17 που φωτογραφήθηκαν γυμνοί, για το «Γυμνό Γεύμα 2» (Φώτο)

Οι πίνακες των 17 που φωτογραφήθηκαν  γυμνοί, για το «Γυμνό Γεύμα 2» (Φώτο)

17 θεσσαλονικείς δεν δίστασαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να φωτογραφηθούν ολόγυμνοι για την γυμνή φωτογραφική καμπάνια «Γυμνό Γεύμα 2», κατά του AIDS που παρουσιάστηκε στο art bistro της Θεσσαλονίκης bau's.

Μεταξύ τους ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, επιστήμονες, συγγραφείς, μπάρμαν και ο διευθυντής σύνταξης του Activeman.gr, που είναι χορηγός επικοινωνίας.

Τα έσοδα από την κατανάλωση θα δοθούν στο σύλλογο οροθετικών Ελλάδας τη Θετική Φωνή - Positive Voice.

Το κόνσεπτ και το σχεδιασμό της νέας καμπάνιας και έκθεσης υπογράφει η ομάδα του FASHIONART LOVER , σε σκηνοθετική-καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Κυφωνίδη με φωτογραφικές λήψεις του Χρήστου Κόκκινου , επεξεργασία λήψεων του Βασίλη Μαυρίδη, συντονισμό και οργάνωση παραγωγής της Χριστίνας Τζώρτζη και επιμέλεια παραγωγής των Βαγγέλη Μπόλλα και Φίλιππου Ρουμελιώτη.

Τα έργα είναι εμπνευσμένα από το διήγημα του Ουίλιαμ Μπάροους “ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ” και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του Ντέηβιντ Κρόνενμπεργκ.

Tα αντικείμενα και οι αντίκες που χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια των φωτογραφικών λήψεων είναι από την ιδιωτική συλλογή της Κυριακής Γραικού.

Δες τους πίνακες που εκτίθενται στο art bistro της Θεσσαλονίκης bau's:

Χριστίνα Τζώρτζη

Ιωάννης Κυφωνίδης

Κώστας Μπούρης

Γιώργος Νηρέος

Χρήστος Κόκκινος

Αργύρης Τσιρακμάνης

Δέσποινα Ιωαννίδου

Δημήτρης Ελίας

Εβελίνα Σανιδά

Βαγγέλης Μπόλιας

Φίλιππος Ρουμελιώτης

Αθηνά Νάννου

Γιώργος Μπαμπούλης

Ιωάννα Τσιάρα

Νικολας Νικολαϊδης

Ανθουλα Παπαργυριου, Γιωργος Κοντογιωργης

 

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.