Πόσο εύκολα βγάζεις τη μπλούζα σου;

Πόσο εύκολα βγάζεις τη μπλούζα σου;

Είναι μερικοί που για να βγάλουν την μπλούζα τους πρέπει να πάνε στη παραλία το καλοκαίρι και είναι άλλοι που δεν κολλάνε να το κάνουν, αρκεί να υπάρχει κάποιος λόγος. Μάλιστα είναι κάποιες φορές που οι άνθρωποι αυτοί παρεξηγούνται καθώς τους λένε νάρκισσους και άλλα τέτοια.

Είναι όμως έτσι; Πόσο κακό είναι να είσαι άνετος;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 θέματα που δεν συζητάμε οι άντρες …ούτε με τον εαυτό μας!

Κακό δεν είναι να είσαι άνετος, ωστόσο κακό να είναι να επιδεικνύεις συνεχώς το σώμα σου.

Κακό δεν είναι να μπορείς να βγάλεις τη μπλούζα σου ακόμα για να δείξεις τους κοιλιακούς σου, αν αυτό βέβαια σου ζητηθεί. Κακό είναι όμως να προκαλείς την συζήτηση για να δείξεις τους κοιλιακούς σου.

Από την άλλη πλευρά βρίσκονται εκείνοι που θεωρούν ότι το γυμνό, σε όποιο σημείο του σώματος, είναι κάτι πολύ προσωπικό. Είναι οι άνθρωποι που ντρέπονται, προφανώς γιατί έτσι έμαθαν από τα παιδικά τους χρόνια.

Το πόσο εύκολα βγάζουμε την μπλούζα μας έχει να κάνει πρώτον και κύριο για τον λόγο που τη βγάζουμε. Για μια φωτογράφιση ή απλά επειδή ζεσταινόμαστε πολύ ή ακόμα αν μας το ζητήσουν. Απλά πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος.

Αν λοιπόν με το παραμικρό ξεντύνεσαι, τότε αυτό θα πρέπει να το προσέξεις!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ