Πέταξε και το τελευταίο αεροπλάνο της Ολυμπιακής (Video)

Πέταξε και το τελευταίο αεροπλάνο της Ολυμπιακής (Video)

Ήταν πριν πόσα χρόνια που βλέπαμε όλοι στα ρεπορτάζ το τελευταίο ταξίδι των Ολυμπιακών Αερογραμμών της γνωστής μας Ολυμπιακής Αεροπορίας, του τότε εθνικού μας αερομεταφορέα;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 22 ξένα και 2 ελληνικά αεροδρόμια που θα σκεφτείς να …πετάξεις (Video)

Ήταν το 2011 που οι Ολυμπιακές Αερογραμμές έκλεισαν! Από τότε η εταιρία πουλήθηκε, πολλά αεροπλάνα πουλήθηκαν, άλλα δύο, τα μεγαλύτερα και καμάρια της Ολυμπιακής Αεροπορίας είχαν παραμείνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος περιμένοντας αγοραστή.

Ήταν τα δύο αεροπλάνα που εκτελούσαν κυρίως τα υπερπόντια δρομολόγια της εταιρίας.

Τελικά μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε αγοραστής. Την Τρίτη πέταξε το πρώτο και την Τετάρτη το δεύτερο και τελευταίο αεροπλάνο των Ολυμπιακών Αερογραμμών για να κλείσει έτσι έστω και τυπικά η ιστορία της Ολυμπιακής του Ωνάση, που έμελε να γίνει ο εθνικός και κρατικός μας αερομεταφορέας, για δεκαετίες, με τα καλά του και τα στραβά του.

Προσφέροντας το ποσό των 4,2 εκατ. δολαρίων, η εταιρία Turboshaft FZE από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αγόρασε τα δύο αυτά αεροσκάφη!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

6 μύθοι και μια πραγματικότητα για το βραδινό φαγητό!
Αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς διατροφικούς κανόνες και βασίζεται στην πεποίθηση πως το «βραδινό φαγητό θα μετατραπεί σε λίπος». Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως κατάφεραν