Αυτός είναι ο λόγος που σε οδηγεί να βλέπεις Survivor

Αυτός είναι ο λόγος που σε οδηγεί να βλέπεις Survivor

Τα ποσοστά τηλεθέασης χτυπάνε κόκκινα και πολλοί απορούν για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Και το Survivor δεν είναι το πρώτο τηλεπαιχνίδι που σαρώνει τους τηλεοπτικούς δείκτες, ήταν και το The Voice, που είναι κάτι διαφορετικό, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν αυτή η εικόνα εκφράζει την πραγματικότητα της τηλεοπτικής μας κουλτούρας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 σημεία που σου δείχνουν πόσο σκληρός άντρας είσαι

Η απάντηση ίσως έρχεται από έναν νεαρό περιπτερά γειτονιάς της Θεσσαλονίκης, που ρωτήθηκε σχετικά γιατί στη τηλεόραση του καταστήματος έβλεπε το Survivor: «Αφού δεν έχει τίποτα άλλο» ήταν η αποστομωτική του απάντηση που όμως εκφράζει την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι απλή, η ελληνική τηλεόραση νοσεί προγραμμάτων και τηλεοπτικών σειρών και αυτός είναι ο λόγος που το Survivor «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό!

Αν δεις το σύνολο των προγραμμάτων ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα, είναι εκείνα που είναι ποιοτικά και αξίζει να τα παρακολουθήσει κάποιος.

Από την άλλη είναι και η πίεση όλων από την οικονομική κρίση. Όπου και αν γυρίσεις στην τηλεόραση θα ακούσεις τις λέξεις «μνημόνιο», «συμφωνία» και όλες τις σχετικές, κάτι που έχει κουράσει τους πάντες, έτσι ελλείψει άλλων προγραμμάτων το ενδιαφέρον του κοινού επικεντρώνεται στο Survivor.

Βέβαια η Cosmotetv αλλά και οι άλλες πλατφόρμες έχουν ποιοτικά προγράμματα, όμως πολλοί είναι εκείνοι που λόγο κόστους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Ελλείψει λοιπόν προγραμμάτων το Survivor χτυπάει τις κορυφές των τηλεθεάσεων!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...