Οι 4 λόγοι που κάνουν τον ύπνο του καναπέ την τέλεια απόλαυση

Οι 4 λόγοι που κάνουν τον ύπνο του καναπέ την τέλεια απόλαυση

Τι έκανες το σαββατοκύριακο; Είναι μια συνηθισμένη ερώτηση που γίνεται συνήθως τις Δευτέρες και η πιο ωραία απάντηση είναι εκείνη που λένε μερικοί: «σερνόμουν από …καναπέ σε …καναπέ». Αλήθεια γιατί ο ύπνος και γενικά η χαλάρωση του καναπέ αποτελεί την τέλεια απόλαυση;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε 4 tips για να κάνεις τον πιο καλό ύπνο!

Γιατί νιώθεις απόλυτα ξεκούραστος μετά από τον ύπνο του καναπέ; Δες λοιπόν τους τέσσερις λόγους που κάνουν τον ύπνο του καναπέ την υπέρτατη απόλαυση:

1. Εκεί που δεν το περιμένεις… κοιμάσαι

Κοιμάσαι εκεί που δεν το περιμένεις. Ούτε κατσικάκια μετράς, ούτε προβατάκια, ούτε στριφογυρίζεις μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Κοιμάσαι και δεν το καταλάβεις!

2. Είσαι μόνος σου

Ο καναπές είναι όλος δικός σου! Ούτε τον φίλο, ούτε την φίλη, ούτε τη γυναίκα ούτε τον άντρα, έχεις δίπλα σου να σε σκουντάει, να σου μιλάει, να σε παρενοχλεί, να σου τραβά το σεντόνι, να σου «κλέβει» το μαξιλάρι… Ο καναπές είναι κυριολεκτικά δικός σου!

3. Ο ύπνος …πιάνει τόπο

Κοιμάσαι λίγη ώρα, αλλά ο ύπνος σου είναι ήρεμος. Ούτε όνειρα που δεν θα θυμάσαι την επομένη μέρα προλαβαίνεις να δεις, ούτε εφιάλτες!

4. Η τηλεόραση μετράει…

Έχεις την τηλεόραση απέναντι σου που είτε ταινία βλέπεις είτε σειρά, όσο ενδιαφέρον και να είναι θα σε πάρει σίγουρα ο ύπνος!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...