Αναρωτήθηκες γιατί βγάζεις selfie στο ασανσέρ;

Αναρωτήθηκες γιατί βγάζεις selfie στο ασανσέρ;

Τραγουδάς στο μπάνιο; Μερικοί το κάνουν… τώρα θα μας πεις τι σχέση έχει το μπάνιο με το ασανσέρ και τις selfie που πολλοί βγάζουν εκεί μέσα και μετά τις αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 tips για την πιο sexting – selfie και άμεσα αποτελέσματα

Το μπάνιο είναι ο χώρος που απομονώνεσαι, το ασανσερ όμως δεν είναι εκτός αν είσαι μόνος σου, όπου απομονώνεσαι για μερικά δευτερόλεπτα όσο κάνει η διαδρομή μέχρι τον όροφο που θέλεις να φτάσεις. Μία απομόνωση ολίγων δευτερολέπτων και ίσα που βγάζεις μια selfie… είναι και αυτή μια εξήγηση, όμως η άλλη εξήγηση είναι πιο επικρατέστερη και έχει να κάνει με τους …καθρέφτες!

Όπως και το μπάνιο έτσι και το ασανσέρ έχει καθρέφτες και ειδικά τα σύγχρονα ασανσέρ έχουν και πολλές όμορφες γυαλιστερές επιφάνειες. Έτσι βλέπεις τον εαυτό σου, λες τι ωραίος που είσαι και βγάζεις και μια selfie έτσι για να θυμάσαι.

Μια άλλη εξήγηση είναι να τονίσεις ότι πας ή φεύγεις από κάπου, από ένα γραφείο ας πούμε ή ακόμα και από ένα σπίτι…

Πάντως οι selfie στα ασανσέρ ομολογουμένως βγαίνουν πολύ ωραίες συνήθως λόγω του φωτισμού που είναι από ψηλά, δεν είναι έντονος και είναι απαλός όσο χρειάζεται για να λειτουργήσουν σωστά οι ρυθμίσεις του αυτόματου της κάμερας του κινητού σου και να βγει μια καλή φωτογραφία με σωστά χρώματα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...