Ξεσάλωσες το σαββατοκύριακο και το φέρεις …βαρέως;

Ξεσάλωσες το σαββατοκύριακο και το φέρεις …βαρέως;

Βλέπεις τις φωτογραφίες από το βράδυ του Σαββάτου και δεν λες να το χωνέψεις. Ξύπνησες το πρωί της Κυριακής με μια άγνωστη να κοιμάται δίπλα σου και πέρασες όλη τη μέρα προσπαθώντας να ξεκολλήσεις. Είχες ένα σαββατοκύριακο χάλια…

Αισθάνεσαι ντροπή και θέλεις να διαγραφούν τα πάντα ως δια μαγείας; Γνωρίζεις καλά ότι αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται και μόνο ο χρόνος θα σβήσει τα σημάδια της κρεπάλης σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως το σπέρμα σου δείχνει αν είσαι υγιής

Όμως από την άλλη ψάξε λίγο στον εαυτό σου και διαπίστωσε ότι αισθάνεσαι όμορφα που πέρασες στο ημισφαίριο της κραιπάλης και βγήκες αλώβητος.

Σκέψου ότι από αυτό το σαββατοκύριακο βγήκες με περισσότερες γνώσεις για το μέλλον. Δέξου αυτό που έγινε και βάλτο στο ράφι με τις εμπειρίες που θα σε συνοδεύουν μια ζωή.

Μάθε βέβαια από τα λάθη σου με πρώτο το ποτό.

Μάθε ότι αν αρχίσεις με κρασί, τέλειωσε με κρασί ή με όποιο ποτό αρχίζεις με αυτό τελείωνεις! Αυτό μειώνει τις πιθανότητες hangover. Και μην είσαι τόσο ευγενικός με τα κεράσματα γιατί μπορεί να τα κερνάνε αλλά είναι σίγουρο ότι τίναξαν στον αέρα. Μην είσαι τόσο ευγενικός, δεν ήταν ανάγκη να πιείς όλα τα σφηνάκια που σε κερνούσαν

Μάθε ότι δεν προστάτευσες το ποτό σου. Όταν πίνουμε ειδικά σε μπαρ προσέχουμε το ποτό μας. Εσύ μάλλον δεν το έκανες και ίσως έπεσε στάχτη από τον φίλο σου που κάπνιζε ή δεν άκουσες που σου λέγανε ότι στα κλαμπ προτιμούμε τις μπύρες και την έφαγες την μπόμπα.

Όπως και να έχει έγινε και πέρασε. Ας σου μείνει στη μνήμη ως μια ευχάριστη εμπειρία και μάθε από αυτή για το μέλλον!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...