Η νέα μόδα που μπορεί να στοιχίσει …ακριβά σε όσους …απολύθηκαν και …τρελάθηκαν!

Η νέα μόδα που μπορεί να στοιχίσει …ακριβά σε όσους …απολύθηκαν και …τρελάθηκαν!

Ορόσημο στη ζωή του κάθε άντρα αποτελεί η στρατιωτική θητεία. Πριν παρουσιαστούμε γκρινιάζουμε, όταν απολυόμαστε τρελαινόμαστε από τη χαρά μας και πάντα λέμε τις απίθανες ιστορίες από τον στρατό, όσα χρόνια και αν περάσουν!

Η τρέλα της απόλυσης από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων είναι τόσο μεγάλη και αυτό είναι φυσικό, όπως φυσικό είναι κάθε σειρά η ΕΣΣΟ να έχει και μια …μόδα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα απλό tip για να έχεις τη μυρωδιά που τις …τρελαίνει

Έτσι οι νέοι έφεδροι φωτογραφίζονται στα socialmedia, όταν φεύγουν από το στρατόπεδο. Και αυτό δεν είναι κακό, κακό είναι ότι φωτογραφίζονταιμε την πολιτική ταυτότητα σε διάφορες φάσεις και στάσεις. Στα δόντια, στο χέρι, όπου θέλει ο καθένας και εδώ είναι το πρόβλημα που εντοπίζεται με τα προσωπικά τους στοιχεία να διακρίνονται καθαρά ή σχεδόν καθαρά στις φωτογραφίες.

Οι ταυτότητα του καθενός, που αποτελεί πολύ ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, βγαίνει σε δημόσια θέα στα socialmedia! Αριθμός ταυτότητας και άλλα ευαίσθητα στοιχεία μπορεί να τα διακρίνει ο κάθε κακόβουλος, αφού μια απλή μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας αρκεί για να διαβαστούν πλήρως!

Τι μπορεί να κάνει ο κάθε κακόβουλος αν έχει τα στοιχεία της ταυτότητας σου, έστω μόνο τον αριθμό; Πολλά μπορεί να κάνει, με το χειρότερο να πλαστογραφήσει μια νέα ταυτότητα με …πραγματικά στοιχεία και να κάνει διάφορες πράξεις κυρίως οικονομικές στο όνομα σου για να μη μιλήσουμε για το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας.

Η νέα μόδα μπορεί να έγινε απερίσκεπτα από μερικούς νέους, όμως ο μιμητισμός στα socialmediaτην επέκτεινε με αποτέλεσμα δεκάδες να φωτογραφίζονται με τις ταυτότητες στα χέρια τα προσωπικά τους δεδομένα στη φόρα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...