Θέλεις pet; 4 ειδικοί σου λένε πώς να επιλέξεις το νέο σου φίλο

Θέλεις pet; 4 ειδικοί σου λένε πώς να επιλέξεις το νέο σου φίλο

Θέλεις να πάρεις σκύλο ή γάτα; Μήπως ένα πουλί; Έναν παπαγάλο; Η κάποιο άλλο ζωάκι; Η επιλογή για κάποιους είναι δύσκολη. Για κάποιους άλλους όμως είναι σχετικά εύκολη και οι περισσότεροι καταλήγουν στο να υιοθετήσουν κάποιο σκυλάκι ή γατάκι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί φαντάζεις πιο …σέξι όταν έχεις σκύλο!

Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα σου και φυσικά πρέπει να σταθμίσεις και να υπολογίσεις κάποια πράγματα αν είσαι αναποφάσιστος.

Τα κατοικίδια γενικά κάνουν καλό στην υγεία αφού μειώνουν τις αλλεργίες και την εκδήλωση άσθματος. Αν ζει κάποιος σε ένα σπίτι με ένα σκύλο, για παράδειγμα, έχει λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξει αλλεργίες στη διάρκεια της ζωής του. Επιπλέον, επειδή, όπως είναι γνωστό, η παρουσία ενός κατοικίδιου στο σπίτι, σημαίνει και πιο πολλά μικρόβια, ο οργανισμός σου αναγκάζεται να παράγει αντισώματα κι έτσι, αρρωσταίνεις λιγότερο.

Σημαντικό είναι ότι δεν νιώθεις μόνος αφού σου κάνουν συντροφιά, παρέα και είναι μια ανεξάντλητη πηγή συναισθηματικής υποστήριξης. Συγκεκριμένα, oι άνθρωποι που έχουν μια γάτα ή έναν σκύλο, νιώθουν λιγότερο μοναξιά, ενώ σου ανεβάζουν τη ψθυχολογία.

Αν έχεις σκύλο αυτό που σίγουρα θα πρέπει να κάνεις συχνά είναι να τον πας βόλτα. Αυτή, λοιπόν, η βόλτα είναι παράλληλα και ένας τρόπος να αθλείσαι σε καθημερινή βάση περπατώντας παρέα με το αγαπημένο μικρό σου φίλο.

Οι άνθρωποι που έχουν κατοικίδιο τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Αρκούν μόνο λίγα λεπτά μαζί τους για να ξεχάσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν και να… ξεκινήσεις το παιχνίδι!

Είναι γεγονός πως ένα ζωάκι στο σπίτι δεν είναι μόνο χαρά αλλά έχει και διάφορες ανάγκες που είσαι υποχρεωμένος να εκπληρώσεις. Έτσι, λοιπόν, αν όντως αγαπάς τα ζώα, γίνεσαι αυτομάτως υπεύθυνος. Είναι ένας τρόπος να μάθεις να αναλαμβάνεις ευθύνες. Επιπλέον, γίνεσαι πιο ήρεμος και υπομονετικός.

Τέσσερις ιδιοκτήτες pet shop σου εξηγούν με κοινό παρονομαστή βέβαια την αγάπη στο κατοικίδιο σου, όπως έχουν και οι ίδιοι. Το The Pet Mart βασίζεται στο περιβάλλον εξυπηρέτησης για σένα και για το κατοικίδιο σου. Το Prima Pet μιλάει για την ολιστική διατροφή. Ενώ το Pet Stars σου προτείνει να πας βήμα – βήμα. Το Nature κάνει λόγο για την ισορροπία κυρίως στη διατροφή που έχει να κάνει πάντα με τι άλλο… τα οικονομικά!

Δες λοιπόν τα τέσσερα pet shop με αλφαβητική σειρά

Nature: Η σχέση διάρκειας και οικονομικών δίνει την ισορροπία

Τα οικονομικά έχουν να κάνουν σχεδόν με τα πάντα και φυσικά με τη διατροφή , την υγεία, τον καλωπισμό και γενικά ότι χρειάζεται ο αγαπημένος σου σκύλος ή γάτα ή όποιο pet έχεις επιλέξει.

Οι άνθρωποι στα τρία καταστήματα Nature στη Θεσσαλονίκη φροντίζουν να ταιριάζουν σωστά της ανάγκες του ζωντανού με τα οικονομικά του ιδιοκτήτη. Η φιλοσοφία τους είναι οι ισορροπημένες καταστάσεις με την καλύτερη απόδοση και πάντα στα οικονομικά πλαίσια, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στην διατροφή και γενικά στη περιποίηση του pet.

Pet Stars: Τα σωστά βήματα στη φροντίδα του κατοικίδιου σου!

Στο Pet Stars στην οδό Λαμπράκη στη Τούμπα οι άνθρωποι δίνουν μεγάλη σημασία στα βήματα που πρέπει να κάνεις στην φροντίδα του σκύλου ή της γάτας ή όποιου pet έχεις επιλέξει.

Το πάθος και η αφοσίωση που δείχνουν οι άνθρωποι στο Pet Stars είναι χαρακτηριστικό. Όπως λένε οι ίδιοι εμπλουτίζονται από την εμπειρία ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων.

Prima Pet: Η ολιστική διατροφή που αντιμετωπίζει ανεπιθύμητα συμπτώματα

Η φιλοσοφία του Prima Pet είναι η πώληση εξειδικευμένων προϊόντων για κατοικίδια και μέσα σε αυτά είναι φυσικά και η διατροφή, για την οποία οι άνθρωποι στο Prima Pet είναι εξειδικευμένοι.

Όπως τονίζουν η ολιστική διατροφή του σκυλού και της γάτας έχει στόχο την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπτωμάτων όπως είναι οι αλλεργίες!

The Pet Mart: Η μοναδικότητα της διάδρασης του χώρου στη επιλογή του καλύτερου

Το The Pet Mart φέρνει τη διαφορά στο χώρο των pet shop και η διαφορά έχει να κάνει με τους άνετους και διαδραστικούς χώρους του καταστήματος, όπου μπορείς να το επισκεφθείς μόνος σου ή με το αγαπημένο σου σκύλο ή γάτα ή όποιο άλλο κατοικίδιο.

Το νέο pet shop «THE PET MART « στη Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 8, είναι πράγματι εντυπωσιακό. Ένα κατάστημα πρότυπο που άνοιξε τις πόρτες του, για να προσφέρει μία συναρπαστική και νέα εμπειρία αγορών σε ότι αφορά το αγαπημένο σου κατοικίδιο.


« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι κερδίζεις αν …αυτοσαρκάζεσαι!
Αν και στο παρελθόν κυριαρχούσε η άποψη πως τα άτομα που αυτοσαρκάζονται, κρύβουν με αυτόν τον τρόπο τις ανασφάλειες τους, η παρούσα μελέτη αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.