Αυτά είναι τα 5 ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ένα Σκορπιός

Αυτά είναι τα 5 ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ένα Σκορπιός

Το πάθος του Σκορπιού με ιδέες, πράγματα και πρόσωπα είναι πιο δυνατό από οποιουδήποτε αλλού ζωδίου και φημίζεται γι αυτό. Σαν να καίει μια φωτιά μέσα του, που οι άλλοι εκ πρώτης όψεως δεν μπορούν να διακρίνουν αλλά μπορεί να τη νοιώσουν και ίσως να καούν κιόλας, εάν βρεθούν αντιμέτωποι με το Σκορπιό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τις λύσεις για τα 5 προβλήματα εμφάνισης που σε τρελαίνουν

Οι περισσότεροι Σκορπιοί, άλλωστε, δεν διστάζουν να φερθούν ύπουλα και υπόγεια , προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Και συνήθως τους πετυχαίνουν.Για παράδειγμα στον έρωτα: οι άντρες Σκορπιοί λειτουργούν σαν μαγνήτης για τις γυναίκες.

Το πάθος εκφράζεται με λέξεις και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν είναι πολύ αισθησιακές. Στην περίπτωση που ο μόνος σκοπός τους δεν είναι η ερωτική συνεύρεση αλλά ίσως και το χτίσιμο μιας νέας σχέσης η συμπεριφορά τους είναι κάπως διαφορετική.

Πάντως όποιες και να είναι οι προθέσεις τους ορισμένες είναι κυριαρχικοί και, μόλις γνωρίζουν μια γυναίκα που τους αρέσει αλλά δεν δέχεται αυτή την ηγετική τους τάση έρχεται η ανατροπή στην συμπεριφορά. Στο φλερτ δύσκολα σταματούν και ήδη από τα πρώτα λεπτά εκπέμπουν μεγάλη γοητεία. Είναι αισθησιακοί και ακούν πολύ προσεκτικά ότι λέγεται. Επίσης είναι πολύ ανοιχτοί στη συζήτηση και άνετοι. Αυτή τη συμπεριφορά σίγουρα δεν την αντέχουν όλες οι γυναίκες, όπως και τον κυνικό τους τρόπο.

Μάθε λοιπόν τι σημαίνει να είσαι σκορπιός:

1. Ευερέθιστη Ψυχή

Οι περισσότεροι Σκορπιοί είναι πολύ ευερέθιστοι. Θίγονται εύκολα και παρεξηγούνται.
Ο τρόπος τους είναι σχεδόν πάντα τρυφερός και ερωτικός, με στόχο να επιβάλλουν με πάθος την προσωπικότητα τους. Δε θα διστάσουν να προσβάλλουν τον άλλο ή και να καβγαδίσουν, εάν ανάψουν τα αίματα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μέσα τους δεν πονούν ή δεν είναι ευαίσθητοι άνθρωποι.
Απλώς είναι των άκρων. Τα θέλουν όλα ή τίποτα. Οι Σκορπιοί αναζητούν συνέχεια την αλήθεια, θέλουν για όλα μια εξήγηση.

2. Προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση

Μόνο και μόνο από την εμφάνιση μπορεί κανείς να διακρίνει τους Σκορπιούς: είναι πολύ επιβλητικοί. Έχουν έντονο, διαπεραστικό βλέμμα και πυκνά φρύδια. Η ματιά τους όμως μπορεί να γλυκάνει στο λεπτό, ανάλογα με ποιόν έχουν απέναντι τους.

Και τότε ο άλλος καταλαβαίνει εάν είναι επιθυμητός ή όχι. Ενδιάμεσες περιπτώσεις δεν υπάρχουν παρά μόνο σπάνια. Όσο για τις γυναίκες Σκορπιούς, είναι πολύ λαμπερές παρουσίες. Συμπεριφέρονται και κινούνται με πολύ θηλυκό τρόπο και γνωρίζουν πως να επιβάλλονται με πολύ αισθησιακό τρόπο.

Κι αυτές μπορεί κάποιος να τις καταλάβει από την πρώτη στιγμή, χωρίς να πρόκειται για συγκλονιστικές προσωπικότητες. Οι κινήσεις τους και μόνο είναι γεμάτες πάθος. Το πρόσωπο τους είναι συνήθως μικρό, χωρίς γεμάτα ζυγωματικά και χωρίς εκφραστικό πηγούνι. Έχουν επίσης έντονο βλέμμα, κι΄ όταν κοιτούν τον άλλο κατάματα, νοιώθει σαν το βλέμμα τους να φτάνει στη ψυχή του.

3. Είναι φιλόδοξοι

Στα επαγγελματικά τους οι περισσότεροι Σκορπιοί είναι φιλόδοξοι και ταυτόχρονα πολύ σκληροί, σχεδόν άκαρδοι. Είναι απρόσιτοι και εάν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, δεν μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη ούτε με λεφτά ούτε με λόγια, ούτε ακόμα και με προσφορά υψηλότερης θέσης στη δουλειά τους.
Κι όταν θέλουν να εισακουστούν, κανένα εμπόδιο και κανένα όριο δεν θα τους σταματήσει. Διαθέτουν μεγάλη μεταδοτικότητα και επιβλητικότητα, γι αυτό και έχουν επιρροή στο κοινό. Διακρίνουν επίσης τα λάθη των άλλων γρήγορα, ενώ τα δικά τους λάθη δεν θέλουν να παίρνουν δημοσιότητα.

4. Είναι ανοικτοί στις γεύσεις

Όσο για τις καθημερινές απολαύσεις, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες Σκορπιοί έχουν τα ίδια γούστα. Στο φαγητό δεν έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις, δοκιμάζουν όμως κάθε νέα γεύση που τους προκύπτει και ειδικότερα τοπικές σπεσιαλιτέ.

Δεν τρελαίνονται όμως να βρίσκονται συνεχώς μέσα στην κουζίνα και να μαγειρεύουν εκείνοι. Από τα ποτά προτιμούν γνωστές φίρμες, σκέτα με λίγο πάγο και όχι συνδυασμένα με αναψυκτικά. Αν είναι να πιουν κοκτέιλ, προτιμούν όσα έχουν ως βάση το ρούμι και από συμπληρωματικά απολαμβάνουν το χυμό λεμονιού και συνήθως το σιρόπι από αμύγδαλο.

Η φινέτσα στην κουζίνα τους αρέσει πολύ, και όταν έχουν όρεξη, επιχειρούν να κάνουν εντύπωση στους καλεσμένους τους με τις γαστρονομικές τους δημιουργίες. Ξεσηκώνουν συνταγές από την Νότια Αμερική και από άλλα μακρινά μέρη του κόσμου, που μπορεί σε εκείνες να μην αρέσουν και πολύ, όμως ξέρουν ότι θα αρέσουν στους υπόλοιπους.

5. Είναι αθλητικοί τύποι και κυρίως του νερού!

Οι περισσότεροι Σκορπιοί έχουν επίσης μια φυσική κλίση προς τα σπορ όλων των ειδών. Το στοιχείο του ζωδίου είναι το νερό και γι αυτό στην πλειονότητα τους οι Σκορπιοί προσελκύονται από τον υγρό στίβο και από όλα τα θαλάσσια σπορ. Η ιστιοπλοία, το σερφ, το θαλάσσιο σκι, το κανό, το κολύμπι, οι βουτιές.. όλα – από τα εύκολα έως και τα πιο δύσκολα- βρίσκουν μεγάλη απήχηση στους άντρες αυτού του ζωδίου.

Συνδυάζουν τον αθλητισμό με την καλή υγεία του οργανισμού και υποστηρίζουν ότι το ένα βοηθάει το άλλο. Σύμφωνα με την αστρολογία όμως τα μέρη του σώματος τους όπου προκύπτουν συχνότερα προβλήματα είναι η κύστη του κόκκυγα και τα γεννητικά όργανα.

6. Τους αρέσει η τέχνη!

Στον ελεύθερο χρόνο τους οι περισσότεροι Σκορπιοί ασχολούνται με την τέχνη σε όλες της τις μορφές. Μαγνητίζονται από τα μυστήρια πράγματα και πρόσωπα, τους εξιτάρουν οι άλυτοι γρίφοι από τ ο παρελθόν, όπως επίσης τους εμπνέει και ο αποκρυφισμός. Έτσι εξηγείται γιατί απολαμβάνουν τόσο πολύ βιβλία με αντίστοιχο περιεχόμενο, που τους μεταφέρουν σε άλλες εποχές και αποκαλύπτουν τέτοια μυστήρια.

Μάλιστα, θα μπορούσαν να ασχοληθούν με διάφορα ανεξήγητα, ακόμα και με την αστρολογία σαν χόμπι. Εάν διαβάσουν και εξασκηθούν κιόλας, μπορούν να κερδίσουν και χρήματα. Αυτό θα τους προσελκύσει εξίσου, καθώς θα μπορούν να δίνουν απαντήσεις σε όλους όσοι έχουν απορίες λύνοντας προσωπικά μυστήρια. Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι Σκορπιοί θα ξεχωρίσουν στην παρέα ή στον κύκλο των γνωστών τους από το πάθος που επιδεικνύουν με ότι βάλουν στο μυαλό τους, ακόμα και αν αυτό είναι τα άστρα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...