Αυτό είναι το πιο περίεργο που ψάχνει ένας άντρας από τα 20 έως και τα 29 του χρόνια!

Αυτό είναι το πιο περίεργο που ψάχνει ένας άντρας από τα 20 έως και τα 29 του χρόνια!

Όταν είσαι στη κρίσιμη ηλικία των 20 και βάλε… άντε μέχρι τα 29 τότε ψάχνεις πολλά πράματα. Οι προβληματισμοί είναι μπόλικοι, από την εργασία μέχρι και τις σχέσεις σου. Όμως σε αυτά τα εννιά κρίσιμα χρόνια πριν πατήσεις τα –άντα συμβαίνει ένα περίεργο πράμα που οι επιστήμονες το ανέλυσαν και το εξήγησαν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως μπορείς να έχεις οργασμό χωρίς να …χύσεις σταγόνα!

Μία μελέτη ανάμεσα σε 450.000 ανθρώπους που έγινε στο διαδίκτυο έδειξε ότι οι άντρες μεταξύ 20 και 29 ετών προτιμούν να βγαίνουν με μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.

Και παρότι η έρευνα έδειξε ότι όντως οι άντρες προτιμούν νεώτερες γυναίκες, ο μέσος όρος της διαφοράς ηλικίας που προτιμούν είναι τα 11 χρόνια.

Ακόμη και οι άντρες άνω των 60 προτιμούν η διαφορά με τη γυναίκα τους να βρίσκεται στα 11 χρόνια.

Αλλά ας επιστρέψουμε στους άντρες από 20 έως 29 ετών. Σύμφωνα με ψυχολόγους, ο λόγος που οι άντρες σε αυτή την ηλικία προτιμούν μεγαλύτερες γυναίκες μάλλον έχει να κάνει με τις κοινωνικές αλλαγές.

«Είναι ενδεχομένως ενδεικτικό των κοινωνικών ρόλων που όσο περνούν τα χρόνια οδεύουν προς την ισότητα», υποστηρίζει ψυχολόγος και εξηγεί ότι «οι νέοι άντρες σήμερα αναγνωρίζουν ότι οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε πολλές ευθύνες (καριέρα, παιδιά, φροντίδα του σπιτιού, γυμναστική, οικονομικά, κοινωνική ζωή), γεγονός που τις καθιστά πιο ποθητές και πιο ελκυστικές».

Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτούς τους νεαρούς άντρες και το τι θέλουν, η μελέτη δείχνει ότι οι γυναίκες προτιμούν και οι ίδιες να είναι οι νεότερες στη σχέση.

Μάλιστα, οι γυναίκες άνω των 50 θεωρούν ιδανικό να βρουν κάποιον που να είναι έξι χρόνια μεγαλύτερος από τις ίδιες.

Οι ακόμη μικρότερες σε ηλικία γυναίκες προτιμούν οι άντρες τους να είναι ακόμη και μία δεκαετία μεγαλύτερος, καθώς οι άντρες δεν ωριμάζουν και τόσο γρήγορα ούτε τόσο εύκολα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...