Σου βρήκαμε super παιδότοπους να περάσεις καλά εσύ και το βλαστάρι σου!

Σου βρήκαμε super παιδότοπους να περάσεις καλά εσύ και το βλαστάρι σου!

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης

Πόσες φορές όσοι ήμαστε πατεράδες , θείοι , νονοί δεν βρεθήκαμε ένα Σάββατο μεσημεράκι με το παιδί ανά χείρας γιατί η μαμά του έπρεπε να πάει για ...ρίζα στο …μαλλί; Αρκετές φορές… Πάρκο μία.. πάρκο δύο ...δεν αντιλέγω, σαν το έξω δεν έχει μήπως θα ήταν το ίδιο καλό να ψάχναμε να βρούμε και τον καλύτερο παιδότοπο στην γειτονιά μας ..έτσι για την ποικιλία, όπου και εμείς θα περάσουμε το χρόνο μας ευχάριστα αλλά και το παιδί εξίσου όμορφα και εποικοδομητικά και με ασφάλεια;

Κάναμε μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και σας παρουσιάζουμε με χαρά τους δύο πρώτους καλύτερους παιδότοπους στο κέντρο και ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Δες λοιπόν το πρώτο μέρος:

 

Μαγεμένος Βυθός

Επί της Βούλγαρη , 50μ πάνω από την Λ.Καραμανλή συναντάμε τον Μαγεμένο Βυθό ! Ένας παιδότοπος φτιαγμένος σε δύο επίπεδα κάτω τα παιχνίδια και πάνω ένα όμορφα διαμορφωμένο καφέ για τις ανάγκες των ενηλίκων!

Όπως μας είπε και η ευγενέστατη Μαρία , ιδιοκτήτρια του χώρου τα μυστικά επιτυχίας τους είναι δύο ! Πρώτον οι πολύ καλά καταρτισμένες παιδαγωγοί που ασχολούνται με την διασκέδαση των παιδιών και με την ένταξη τους σε ομαδικά παιχνίδια μέσα στον παιδότοπο αλλά και η επάρκεια παροχών για τους γονείς οι οποίοι πέραν του καφέ η του ποτού τους μπορούν να σερφάρουν στο ίντερνετ με τα ταμπλετς που τους παρέχει η επιχείρηση...

 

Το ρόδι

Πιο κεντρικά δεν γίνεται . Στα μέσα της Τσιμισκή στον αριθμό 80 (στο φανάρι της Παλαιών Πατρών ) στον πρώτο όροφο. Από τους πιο παλιούς παιδότοπους της πόλης παρέχει ποιοτική διασκέδαση για τους μικρούς μας και ένα εξίσου ευχάριστο περιβάλλον για τους μεγάλους .

Κατά την κυρία Μαίρη , ιδιοκτήτρια του χώρου και παιδαγωγού και η ίδια ο χώρος δημιουργήθηκε με μεράκι έχοντας σαν γνώμονα το τι θα ήθελε η ίδια για τα δικά της παιδιά και την διασκέδασή τους στις ελεύθερες ώρες τους.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...