3 λόγοι που «κάνουν» το σπορ αυτοκίνητο, οικογενειακό!

3 λόγοι που «κάνουν» το σπορ αυτοκίνητο, οικογενειακό!

Έκανες το πρώτο σου κουτσούβελο και η γκρίνια της γυναίκας άρχισε. Το τρίθυρο αυτοκινητάκι που εκεί «στεγάσατε» τον έρωτα σας και το οποίο επέλεξες ως εργένης, σου ζητάει να το αντικαταστήσεις με ένα πεντάθυρο ή στη χειρότερη περίπτωση με ένα στέσιον… έτσι για το παιδί!!!

Πολλοί θεωρούν ότι το πεντάθυρο αυτοκίνητο είναι πιο χρηστικό και περισσότερο ασφαλές. Όμως αν το καλοεξετάσεις το τρίθυρο μπορεί να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες αλλά και να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και δες το γιατί:

1. Δεν υπάρχουν πίσω πόρτες.

Σκέψου ότι το παιδάκι θα μεγαλώσει και όπως είναι γνωστό τα παιδάκια είναι πειραχτήρια. Πολλά έχουν ξεκλειδώσει ακόμα και τα πόμολα ασφαλείας. Επομένως αν λείπουν οι πίσω πόρτες, τότε σίγουρα το παιδάκι σου θα είναι ασφαλές.

2. Βολεύει τη μαμά όταν είναι μικρό

Μεγάλο λάθος. Θεωρητικά το άνοιγμα της πίσω πόρτας, όταν το αμάξι είναι φυσικά σταματημένο, βολεύει τη μαμά να αλλάξει το μωρό αν χρειαστεί. Σκέψου όμως ότι τα καθίσματα στα πεντράθυρα δεν μετακινούνται, αντίθετα με τα τρίθυρα που πηγαίνουν μπροστά και αφήνουν άπλετο χώρο για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ώστε η μαμά να κάνει άνετα την αλλαξιά του μωρού της.

3. Περισσότερη ασφάλεια

Όσο για την ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι βέβαιο ότι τα τρίθυρα οχήματα είναι πιο «δεμένα» και είναι λογικό! Τα περισσότερα τρίθυρα οχήματα μένουν σχεδόν ανέπαφα σε μια ανατροπή, αντίθετα από τα πεντάθυρα. Όσο για την δικαιολογία για την πίσω πόρτα, εκείνοι που τη λένε δεν σκέφτονται το …φρακάρισμα.

Επομένως σκέψου καλά τι θα απαντήσεις στην καλή σου για την αντικατάσταση του σπορ σου αυτοκινήτου.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ