Δες πως βάλανε αλυσίδες σε ένα μονοθέσιο!!! (Video)

Δες πως βάλανε αλυσίδες σε ένα μονοθέσιο!!! (Video)

Και όμως γίνεται! Η Red Bull Toro Roso, φόρεσε αλυσίδες χιονιού σε ένα μονοθέσιο της όχι επειδή η πίστα είχε γεμίσει χιόνια!!! Το έκανε σε μια πίστα που δεν είχε να κάνει με τις γνωστές μας, του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1, αλλά σε μια πίστα σκι στις Άλπεις σε μια πρωτότυπη επίδειξη, εντυπωσιάζοντας τους θεατές που παραβρέθηκαν.

Οι μηχανικοί της εταιρία ανέβασαν το μονοθέσιο της Red Bull Toro Roso στο αυστριακό θέρετρο του Κίτσμπουελ, σε υψόμετρο 1.600 μέτρων και αφού έκαναν τις απαραίτητες εργασίες και μπροστά σε 3.500 θεατές, ο Μαξ Φερστάπεν το οδήγησε μέσα στο κατάλευκο τοπίο στην ιδιότυπη για αγωνιστικό μονοθέσιο πίστα!

Ο 18χρονος Ολλανδός, που είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του πρωταθλήματος της F1, αγωνίστηκε το 2015 για πρώτη χρονιά στην Φόρμουλα Ένα, καταλαμβάνοντας την 12η θέση με 49 βαθμούς και δεν δίστασε να οδηγήσει και στα χιόνια με αλυσίδες στο μονοθέσιο του.

Για τους τεχνικούς της Red Bull Racing ήταν μια μεγάλη πρόκληση να διαμορφώσουν το αγωνιστικό αυτοκίνητο για αυτήν την ξεχωριστή διαδρομή μέσα στις χιονισμένες Άλπεις.

Μέχρι και αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάστηκε να φορεθούν στο μονοθέσιο και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι αλυσίδες χιονιού ήταν διαφορετικές από αυτές που ξέρουμε και δεν χρησιμοποιήθηκε …γρύλος για να τις φορέσουν στους τροχούς, αλλά γερανός!

Τελικά, μηχανικοί και πιλότος τα κατάφεραν και έδωσαν ένα υπέροχο θέαμα στο κοινό που παρακολουθούσε έκπληκτο την επίδειξη.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.