Οι 10 super εμμονές της οδήγησης αλά …ελληνικά!

Οι 10 super εμμονές της οδήγησης αλά …ελληνικά!

Εμείς οι Έλληνες είμαστε ιδιότροπος λαός στα πάντα, ακόμα και στην οδήγηση, τόσο που θα έπρεπε να έχουμε έναν δικό μας ΚΟΚ …αλά ελληνικά! Οδηγάμε κάπως τα αυτοκίνητα μας, με στιλ και κανόνες που είναι ολίγον …ευρωπαϊκό… ολίγον …ανατολίτικο και πολύ ελληνικό, δηλαδή ιδιαίτερο.

Το αστείο βέβαια είναι ότι όταν οδηγάμε σε δρόμους στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωσης, τότε φαίνεται ξεκάθαρα πόσο καλοί οδηγοί είμαστε και πόσο σεβόμαστε τον ΚΟΚ!

Τι συμβαίνει όμως όταν οδηγούμε στην Ελλάδα;

1. Προτεραιότητα στη διάβαση έχουν τα αυτοκίνητα και όχι οι πεζοί!

2. Στον αυτοκινητόδρομο οδηγούμε πάντα αριστερά, ως …εγγλέζοι, αφού υποθέτουμε είμαστε συνεχώς σε προσπέραση, άσχετα αν το αυτοκίνητο μας έχει τερματίσει τα γκάζια του!

3. Στη πόλη, σταματάμε όπου θέλουμε, σε όποιον δρόμο θέλουμε, για …δύο λεπτούλια… και ας έχουμε μποτιλιάρει το σύμπαν! Τα …δύο λεπτούλια ισχύουν και όταν κλείνουμε το παρκινγκ για να αγοράσουμε κάτι από το διπλανό μαγαζί!!!

4. Θεωρούμε τους δρόμους πίστες F1 και ειδικά εκείνους της πόλης, όπου μας βγαίνει κάτι από …Μονακό!

5. Το δικό μας αυτοκίνητο είναι …πύραυλος και ας έχει μόλις 1300 κ.ε. που βγάζουν 80 ίππους… και επιβάλλεται να προσπεράσει αγκομαχώντας και στα …κόκκινα, ένα δίλιτρο που κινείται «χαλαρά» με 160 χλμ στον αυτοκινητόδρομο!

6. Οι μονόδρομοι στα στενά των πόλεων είναι λάθος του συγκοινωνιολόγου που τους όρισε!!!

7. Όταν πηγαίνουμε τα παιδιά στο σχολείο το πρωί… έχουμε πάντα …προτεραιότητα!!!

8. Το πορτοκαλί του σηματοδότη είναι κάτι σαν το πέσιμο της καρό σημαίας στην εκκίνηση… Το σήμα δηλαδή να γκαζώσεις περισσότερο… Άλλωστε η αρχή του κόκκινου είναι …βαθύ πορτοκαλί.

9. Όσο πιο μεγάλο όχημα οδηγάς, τόσο πιο …άρχοντας της ασφάλτου είσαι!

10. Οι μοτοσικλέτες και τα ποδήλατα είναι κάτι ενοχλητικά «πράγματα» που πιάνουν χώρο στη λωρίδα…

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ