Ξεκίνησε το Auto και moto Festival 2016.

 Ξεκίνησε το Auto  και moto Festival 2016.

Η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, το AUTO FESTIVAL Θεσσαλονίκης και το SCOOTER MOTO FESTIVAL, ξεκινούν την Πέμπτη 14 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, στο περίπτερο 17, δεκαπέντε κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων παρουσιάζουν τα τελευταία τους μοντέλα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επισκεφθούν την έκθεση, να πραγματοποιήσουν και test drive σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή μέσα στο εκθεσιακό κέντρο.

Την ίδια στιγμή, στο περίπτερο 3 θα εξελίσσεται το SCOOTER MOTO FESTIVAL, όπου έχει δημιουργηθεί μία εντυπωσιακή επίδειξη με μουσική, φώτα και πολλά παράλληλα γεγονότα, προκειμένου να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό περισσότερα από 15 νέα μοντέλα μοτοσικλετών.

Στο περίπτερο 2 θα πραγματοποιείται και η έκθεση BEST BUY MOTO, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και παλαιότερα stock προϊόντων με εκπτώσεις έως και 80%.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας του AUTO FESTIVAL και του SCOOTER MOTO FESTIVAL είναι:
Πέμπτη 14 Απριλίου 16:00-21:00
Παρασκευή 15 Απριλίου 14:00-22:00
Σάββατο 16 Απριλίου 10:00-22:00
Κυριακή 17 Απριλίου 10:00-22:00

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.