Να γιατί στη χώρα μας δεν μπορούμε να έχουμε Ferrari La… (Video)

Να γιατί στη χώρα μας δεν μπορούμε να έχουμε Ferrari La… (Video)

Εκτός από τα χρήματα που απαιτούνται να αγοράσεις μια Ferrari La, υπάρχει και ένας άλλος σημαντικός λόγος να μην μπορούμε να την αποκτήσουμε στην Ελλάδα.

Η Ferrari La είναι ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα στον κόσμο. Έχει παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων (μόλις 499) και είναι η ταχύτερη Ferrari που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Η σχεδίασή της H τελική ταχύτητα της La Ferrari αγγίζει τα 370 χλμ./ώραδεν χρειάζεται συστάσεις και μπορούν να το καταλάβουν ακόμα και αυτοί που δεν έχουν γνώση ούτε για τα βασικά σε ένα αυτοκίνητο.

Η τιμή της μεταφράζεται σε μερικά... εκατομμύρια ευρώ ακόμα και ως μεταχειρισμένη και θα λέγαμε πως είναι λογικό για ένα αυτοκίνητο αυτού του επιπέδου.

Όμως η συγκεκριμένη Ferrari είναι ένα πολύ χαμηλό αυτοκίνητο… και σκέψου τι θα γινόταν αν το οδηγούσες στους δρόμους της Ελλάδας

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ