Δες τι έκανε ο Vettel στη La Ferrari Aperta (Video)

Δες τι έκανε ο Vettel στη La Ferrari Aperta (Video)

Ferrari η απόλυτη φίρμα, τα απόλυτα αυτοκίνητα για πολλούς. Αυτοκίνητα που αποτελούν όνειρο, αλλά αξίζει να τα θαυμάζεις, όπως το cabrio LaFerrari Aperta που ο καθένας μας θα ήθελε να οδηγήσει. Το οδήγησε όμως ο Γερμανός πιλότος της Scuderia Ferrari και δες τι του έκανε…

Ο γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής πρωταγωνιστεί στο προωθητικό video της ιταλικής φίρμας για την LaFerrari Aperta καθώς μαζί με τον Kimi Raikkonen είναι, ίσως, οι καταλληλότεροι για να πιέσουν στο όριο και να αναδείξουν τις αρετές του πανέμορφου, θελκτικού, εξωτικού και πανίσχυρου αυτοκινήτου.

Η Aperta δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της 70ης επετείου από την κυκλοφορία της πρώτης Ferrari. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 209 μονάδες, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τους φόρους. Φυσικά, όλες έχουν ήδη πωληθεί σε επιλεγμένους πελάτες.

Διατίθεται τόσο με υφασμάτινη οροφή όσο και με αφαιρούμενη carbon, έχοντας αναβαθμίσεις στο πλαίσιο προκειμένου η στρεπτική ακαμψία να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με την κλειστή LaFerrari. Τροποποιήσεις έγιναν και στην αεροδυναμική, με τα μηχανικά μέρη να παραμένουν ίδια. Τροφοδοτείται από τον V12 6,3 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα ο οποίος σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα KERS αποδίδει 963 ίππους και 900 Nm ροπής.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...