Αξίζει να πληρώνεις συνδρομή για οδική βοήθεια;

Αξίζει να πληρώνεις συνδρομή για οδική βοήθεια;

Στο ερώτημα αν αξίζει να είσαι γραμμένος σε οδική βοήθεια η απάντηση μπορεί να είναι ότι συνήθως συμπεριλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ωστόσο αν παρατηρήσεις καλά η οδική βοήθεια που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρίες χρεώνεται.

Αξίζει λοιπόν να πληρώνεις αυξημένο κατά 20 περίπου ευρώ το πιο σύντομο χρονικά ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σου;

Για να δώσεις απάντηση στο ερώτημα θα πρέπει να υπολογίσεις πόσες φορές χρειάστηκες την οδική βοήθεια τον περασμένο χρόνο.

Αν για περισσότερο από ένα χρόνο δεν χρειάστηκες την οδική βοήθεια, τότε η οδική που προσφέρουν οι ασφαλιστικές είναι πεταμένα λεφτά. Βέβαια εδώ μπαίνει το ερώτημα πόσο θα χρεωθείς αν μείνεις ή έχεις κάποιο ατύχημα.

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχεται από τον κ. Λάζαρο Μάμη που με την εταιρία του προσφέρει οδική βοήθεια σε όλη τη Θεσσαλονίκη αλλά και στους όμορους νομούς, δηλαδή, Χαλκιδική, Σέρρες, Καβάλα, Πιερία, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς

Όπως αναφέρει ο κ. Μάμης: «Αναλαμβάνουμε όλους τους τύπους των αυτοκινήτων, μηχανές και φορτηγά μέχρι 3 τόνους. Αναλαμβάνουμε ειδικές μεταφορές (τροχόσπιτα, επιγραφές κλπ.) με τη χρήση γερανών, καθώς και διπλές μεταφορές με ψαλίδι. Παράλληλα προσφέρουμε υπηρεσίες φύλαξης οχημάτων σε ιδιόκτητο προστατευόμενο χώρο καθώς και ασφάλειες αυτοκινήτων. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς συνδρομή»!

«Εξυπηρετούμε σε 24ωρη βάση, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς και τη Χαλκιδική, Καβάλα, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Κιλκίς. Για να λάβετε τις υπηρεσίες μας δεν απαιτείται συνδρομή».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...