Όταν είσαι άσχετος από αυτοκίνητα και πας με της γυναίκας!

Όταν είσαι άσχετος από αυτοκίνητα και πας με της γυναίκας!

Το φετίχ των περισσότερων ανδρών είναι το αυτοκίνητο ή η μοτοσικλέτα. Έτσι λένε τουλάχιστον όλες οι μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί άντρες που όχι μόνο δεν έχουν το φετίχ της οδήγησης, αλλά δεν οδηγούν καθόλου!

Όπως είναι φυσικό οι άντρες αυτοί πηγαίνουν με τα ΜΜΜ ή με την γυναίκα που έχει αυτοκίνητο ή ακόμα και μηχανή και οδηγάει. Άλλωστε ολοένα και περισσότερες γυναίκες έχουν αυτοκίνητο και οδηγούν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν έχεις ακριβό σπορ αυτοκίνητο… θα μείνεις… μπακούρι!!!

Έτσι λοιπόν τα τελευταία χρόνια έχει καταρριφθεί ο μύθος που λέει άντρας = οδηγός, γυναίκα = συνοδηγός με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να είναι πιο αποτελεσματικές από τους άντρες σε αυτό τον τομέα.

Ένας τομέας όμως που είναι σπάνιος στον γυναίκειο τομέα, είναι εκείνος με τα μηχανικά μέρη του οχήματος κάτι που μέχρι και σήμερα είναι αντρικό προνόμιο.

Για κάποιους ο χώρος του κινητήρα του αυτοκινήτου φαντάζει ως απέραντος λαβύρινθος καθώς αγνοούν ακόμα και τα βασικά, όπως είναι τα δοχεία νερού ή τα μπουζί!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι άντρες που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα, τις μηχανές ή γενικά την οδήγηση, υστερούν κάπου αλλού. Απλά οι καιροί αλλάζουν και κάποια πράγματα που θεωρούνταν αντρικά κάστρα έχουν πλέον καταρριφθεί.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν κάθεσαι και περιμένεις από την καλή σου να βρει λύση στο μηχανικό πρόβλημα. Από την άλλη βέβαια, αν δεν βρει τη λύση θα πρέπει να «αντιμετωπίσεις» τα βλέμματα του οδηγού της οδικής βοήθειας που θα καταφθάσει για να σας μαζέψει!!!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...