Αυτή ήταν μια πολύ πικρή εκδίκηση από την όμορφη Κριστίνα με θύμα ένα αυτοκίνητο

Αυτή ήταν μια πολύ πικρή εκδίκηση από την όμορφη Κριστίνα με θύμα ένα αυτοκίνητο

Όταν βλέπεις το αγαπημένο σου αμάξι μέσα στο νερό… το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λιποθυμήσεις από τη σύγχιση. Η πολυτελής Mercedes ενός τραπεζίτη από τις ΗΠΑ κατέληξε μέσα στη πισίνα του σπιτιού του, όταν αυτός αποφάσισε να χωρίσει την εντυπωσιακή σύντροφό του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 16 σούπερ τροφές που αυξάνουν την τεστοστερόνη!

Ο Guy Gentile και η Kristina Kuchma είχαν πάει στις Μπαχάμες, όταν η νεαρή κοπέλα ζήτησε από τον φίλο της να την χρηματοδοτήσει σε μία νέα δουλειά. Ο άνδρας θεώρησε ότι η γυναίκα τον ήθελε μόνο για τα χρήματά του, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Το μοντέλο εξοργίστηκε και για να τον εκδικηθεί, πήγε σπίτι του την επόμενη μέρα και έριξε τη Mercedes S400 στην πισίνα. Όταν αυτός επέστρεψε, διάβασε το μήνυμα: «Μου υποσχέθηκες ότι θα με βοηθήσεις να ξεκινήσω μία δουλειά. Ψεύτη. Τώρα θέλεις να γίνεις επενδυτής. Λοιπόν, σου έχω μια έκπληξη στη πίσω αυλή. Ξεκίνα με αυτή την επενδυτική ιδέα».

Ο GuyGentile έγινε έξαλλος, υποστηρίζοντας ότι της είχε κάνει αρκετά δώρα και αυτή τον κορόιδευε. Μάλιστα, την τελευταία φορά ξεπέρασε τα όρια και γι΄αυτό την παράτησε.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...