Ανακαλούνται 260 Ducati Multistrada 1200

Ανακαλούνται 260 Ducati Multistrada 1200

Στην ανάκληση μοτοσικλετών Ducati Multistrada 1200 προχωρά η KOSMOCAR A.E, γενικός εισαγωγέας μοτοσικλετών Ducati στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά 260 μοτοσικλέτες, που παρήχθησαν από το 2010 έως και το 2014, στις οποίες υπάρχει το ενδεχόμενο το εσωτερικό κάλυμμα της ντίζας γκαζιού να βγει εκτός θέσεως και να μπλοκάρει στον οδηγό του εμπρός καπακιού του χειριστηρίου ανοίγματος των πεταλούδων γκαζιού, με αποτέλεσμα πιθανό μπλοκάρισμα της επιστροφής του. Στις προς ανάκληση μοτοσικλέτες θα αντικατασταθεί το εμπρόσθιο κάλυμμα του χειριστηρίου γκαζιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Η διαδικασίας ενημέρωσης των ιδιοκτητών των προς ανάκληση μοτοσικλετών έχει ήδη ξεκινήσει μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες service Ducati της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την «Εξυπηρέτηση Πελατών DUCATI» στο τηλέφωνο 210 9981201.

ΠΗΓΗ: auto.in.gr

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι μπορείς να πάθεις από ένα κακής ποιότητας εσώρουχο!
Η αγορά εσωρούχων μπορεί να σας προκαλέσει πρόβλημα; Ναι μπορεί είναι η απάντηση και αυτό έχει να κάνει με πιθανούς ερεθισμούς, ανάλογα με το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένο το εσώρουχο.