Ντύσου …γυμνός και πάνε ταξίδι με ασφάλεια

Ντύσου …γυμνός και πάνε ταξίδι με ασφάλεια

Η ζέστη το καλοκαίρι στη χώρα μας τις περισσότερες φορές είναι αφόρητη και όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα στη μηχανή. Όμως αυτό δεν είναι ασφαλές, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε το …γυμνό δέρμα δεν αντιδρά καλά με την άσφαλτο σε περίπτωση πτώσης. Τι κάνεις όμως για να μην ζεσταίνεσαι, κυρίως στο ταξίδι.

Το φαινόμενο στους δρόμους προς τις παραλίες είναι οικτρό. Οδηγοί μηχανών, με μπλουζάκια ή γυμνοί από τη μέση και πάνω κινούνται με περισσότερα από 100 και βάλε χιλιόμετρα. Το σίγουρο είναι ότι δροσίζονται και μάλιστα πολύ καλά, ωστόσο αυτού του είδους η οδήγηση μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ατύχημα.

Πως; Αν σε χτυπήσει στο γυμνό σώμα μια σφίγγα ή ένα άλλο από τα τεράστια μαύρα έντομα. Σκέψου ότι η σύγκρουση με το σώμα σου είναι αρκετά σφοδρή, λόγω των χιλιομέτρων που έχεις αναπτύξει και η αντίδραση μπορεί να μην είναι η σωστή, ειδικά αν βρεθείς πάνω σε προσπέραση με πολλά χιλιόμετρα. Σε αυτή την περίπτωση ούτε το μπλουζάκι, προστατεύει από τραυματισμό!

Τι κάνεις όμως για να αντιμετωπίσεις την αφόρητη ζέστη; Κάνεις ότι ακριβώς κάνουν και οι οδηγοί του Moto GP στις πολύ θερμές πίστες. Οδηγάς γυμνός από μέσα από το μπουφάν ή την στολή της μηχανής! Ειδικά τα καλοκαιρινά μπουφάν ή εκείνα που βγαίνει η εσωτερική επένδυση, έχουν σχισμές που λειτουργούν ως αεραγωγοί.

Με δύο λόγια, η δροσιά που θα νιώθεις αν οδηγάς όπως οι περισσότεροι επαγγελματίες οδηγοί θα είναι περισσότερη, αφού το σώμα είναι σε σκιά μέσα από το μπουφάν και ο δροσερός αέρας το περνά στο εσωτερικό του μπουφάν και το δροσίζει.

Και το σημαντικότερο, οδηγάς με ασφάλεια, προστατευμένος από τα έντομα και ασφαλής σε περίπτωση ατυχήματος!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ