Η προπόνηση του Χόρχε Λορένθο!

Η προπόνηση του Χόρχε Λορένθο!

Τέλος οι βουτιές για τον Χόρχε Λορένθο, αλλά και για άλλους αναβάτες του Moto GP, αφού σε δύο εβδομάδες αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν επιστροφή στις προπονήσεις και για τον Χόρχε, που αλλού στη Καλιφόρνια!

Στην Λαγκούνα Μπίτς προτίμησε ο Λορένθο για την ενδιάμεση προετοιμασία στη διακοπή του πρωταθλήματος. Όπως το συνηθίζει, αυτός και άλλοι αναβάτες, πήγε από νωρίς στις ΗΠΑ, αφού στις 9 Αυγούστου το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με τον αγώνα της Ιντιανάπολης.

Ένας αγώνας που για τον Χορχε είναι πολύ σημαντικός, επειδή θέλει να φτάσει και να ξεπεράσει τον Βαλεντίνο Ρόσι και να πάρει την πρωτοπορία του πρωταθλήματος. Η απόσταση που τους χωρίζει είναι μικρή, ο Ρόσι είναι πρώτος με 179 βαθμούς και ο Λορένθο δεύτερος με 166. Αρκετά πίσω ακολουθεί ο τρίτος Ιανόνε με 118 που απειλείται από τον Μαρκεθ που έχει 114 βαθμούς.

Για τον Χόρχε δεν χωράνε λάθη και ο ίδιος θέλει να αποδείξει ότι ανέκαμψε πλήρως από τις δύο τελευταίες χρονιές και ειδικά τώρα με την YAMAHA να προηγείται με άνεση στο πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν άρχισε την προπόνηση που περιλαμβάνει, ασκήσεις δύναμης, ισομετρικές και αντοχής. Στο προπονητικό του πρόγραμμα δεσπόζουσα θέση έχει το ποδήλατο, που το απολαμβάνει στις καταπληκτικές διαδρομές του Λαγκουνα Μπιτς και φυσικά πολλές ασκήσεις στο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.