Η μαγεία και άσκηση του χωμάτινου!

Η μαγεία και άσκηση του χωμάτινου!

Οι χωμάτινες μηχανές είναι ότι το καλύτερο για να ξεδώσεις, αλλά και να γυμναστείς! Μόνος σου, αλλά προτιμότερο με παρέα, μπορείς να περάσεις απίθανες στιγμές στα βουνά και χωρίς τον κίνδυνο που επιφυλάσσουν οι δρόμοι στις μηχανές πίστας.

Μια Κυριακή ή ένα Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για να οργανώσεις με την παρέα μια εξόρμηση στο κοντινό βουνό επειδή η Ελλάδα στερείται από πίστες moto cross! Αλλά τι καλύτερο από το φυσικό; Αλλά βέβαια θέλει προσοχή!

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξεις μια περιοχή όπου σπανίζουν ή δεν πάνε καθόλου οι περιπατητές. Είναι το χειρότερο να απολαμβάνει ο άλλος το βουνό και εσύ να περνάς δίπλα του με θόρυβο γεμίζοντας τον σκόνη.

Επέλεξε λοιπόν ένα ήσυχο σημείο του βουνού.

Όταν φτάσεις εκεί, εσύ και η παρέα σου, καλό είναι να οριοθετήσετε μια διαδρομή. Κάντε με χαμηλή ταχύτητα μερικές διαδρομές και επιλέξτε την καλύτερη. Με αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις καλύτερα το μηχανάκι σου, παρά να πηγαίνεις στο άγνωστο, με τον κίνδυνο να πέσεις σε όποια παγίδα του βουνού.

Τα χωμάτινα μηχανάκια εκτός από την απόλαυση της οδήγησης είναι και μια τέλεια γυμναστική για σένα. Μην κάνεις όμως το λάθος να οδηγήσεις με μπλούζα ή γυμνός, αφού η πιθανότητα πτώσης υπάρχει και είναι σημαντική. Φόρεσε μπουφάν μηχανής και κράνος (εννοείται).

Εκτός από τον εξοπλισμό μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου νερό. Το χειρότερο στην οδήγηση είναι η δίψα και τα πρόθυρα αφυδάτωσης που έρχεται χωρίς να το καταλάβεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα ιδρώσεις και μάλιστα πολύ, ακόμα και αν φοράς τη φόρμα κατάσαρκα χωρίς μπλούζα, επομένως θα χάσεις πολλά υγρά. Άλλη επιλογή είναι να έχεις μαζί σου ισοτονικό ποτό, πάντως όχι μπύρα… αυτήν άστην για μετά, όταν θα τελειώσει η βόλτα – προπόνηση.

Σκέψου ότι οι περισσότεροι οδηγοί του Moto GP στη διάρκεια της προετοιμασίας τους προπονούνται με χωμάτινες μηχανές και ο λόγος είναι εκτός από την επιδεξιότητα στην οδήγηση, η άσκηση που προσφέρει!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ