«Γκαζώσαμε» στην αγαπημένη διαδρομή του Ρόσι [VIDEO]

 «Γκαζώσαμε» στην αγαπημένη διαδρομή του Ρόσι [VIDEO]

Το Activeman «οδήγησε» στην αγαπημένη διαδρομή του Βαλεντίνο Ρόσι, λίγες δεκάδες χιλιόμετρα από το χωριό του, τη Ταβούλια. Ο δρόμος, που όπως λένε οι ντόπιοι, αγαπάει περισσότερο ο Ρόσι, βρίσκεται μέσα στο εθνικό πάρκο της περιοχής του Πέζαρο και είναι πραγματικά μια φανταστική διαδρομή, μέσα στο πράσινο και στα …στροφιλίκια! Το βίντεο που καταγράφει όλη τη διαδρομή είναι χαρακτηριστικό!

Οδηγός μας ο Δημήτρης Πανταζής, co-driver σε αγώνες αυτοκινήτου και λάτρης της μοτοσικλέτας και ειδικά του Fazer 1000 που οδηγάει. Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να το οδηγήσει στην αγαπημένη διαδρομή του παγκόσμιου πρωταθλητή Βαλεντίνο Ρόσι και να την καταγράψει με, μέτρο προς μέτρο με την on board κάμερα.

 

Το βίντεο (στο τέλος του ρεπορτάζ) διάρκειας 22 λεπτών είναι χαρακτηριστικό. Αν θέλετε να ζήσετε όλη την διαδρομή δείτε το από την αρχή, διαφορετικά δείτε το από το 17ο λεπτό και μετά.

Όπως λένε οι ντόπιοι, ο Βαλεντίνο Ρόσι, αγαπάει πολύ αυτή τη διαδρομή. Χρόνια τώρα, ακόμα και ανάμεσα στους αγώνες, κάνει πάντα μια βόλτα μέχρι την κορυφή του εθνικού πάρκου Σαν Μπαρτόλο, που βρίσκεται λίγο πιο έξω από το Πέζαρο.

Μια διαδρομή μέσα στο πράσινο, πανέμορφη με ωραίες και γλυκιές στροφές, αλλά και ζόρικες «κοφτές»!

 « Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα

Χάρτης