Πόσο νοσταλγός μηχανόβιος, είσαι;

Πόσο νοσταλγός μηχανόβιος, είσαι;

Θυμάσαι και νοσταλγείς το πρώτο σου μηχανάκι; Μήπως θυμάσαι και νοσταλγείς κάποιο άλλο από αυτά που καβάλησες στα χρόνια ή δεν νοσταλγείς κανένα από τα παλιά, ευτυχισμένος με τη νέα τεχνολογία; Είσαι νοσταλγός ή κρυφο-νοσταλγός;

Η πρώτη φορά που καβαλάμε μηχανάκι, είναι κάτι σαν το ποδήλατο, δεν ξεχνιέται, όπως και το πρώτο μπιστίδι της ζωής μας!

Πόσο όμως νοσταλγείς τα παλιά; Μάθε λοιπόν σε ποια κατηγορία νοσταλγού ανήκεις.

1. Το πρώτο σου μηχανάκι είναι εκείνο που σε έχει κερδίσει και χρόνια μετά το νοσταλγείς με αγάπη, ενώ οι περισσότερες ιστορίες που λες στην παρέα προέρχονται από εκείνη την περίοδο.

2. Νοσταλγείς ένα συγκεκριμένο μοντέλο που είχες κάποτε και οι περισσότερες ιστορίες που λες στην παρέα είναι από εκείνη την περίοδο.

3. Νοσταλγείς και τιμάς πάντα το πρώτο σου μηχανάκι, που συνήθως είναι μικρού κυβισμού, αλλά οι περισσότερες ιστορίες που λες είναι από άλλη μηχανή που είχες κάποια στιγμή.

4. Ισχυρίζεσαι ότι είσαι οπαδός του νέου και δεν νοσταλγείς κανένα από τα παλιά σου μηχανάκια. Τα έχεις διαγράψει από τη μνήμη σου.

5. Δηλώνεις οπαδός του νέου και δεν αναπολείς κανένα από τα παλιά σου μηχανάκια. Ωστόσο, «κρυφοκοιτάζεις» όταν είσαι μόνος σου τις παλιές φωτογραφίες με νοσταλγία!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.