Είσαι αλάνι ή συμβατικός μηχανόβιος;

Είσαι αλάνι ή συμβατικός μηχανόβιος;

Αν σε χαρακτηρίσουν αλάνι, μην παρεξηγηθείς, είναι καλό και αν πατήσεις εδώ θα δεις το γιατί. Όμως αν είσαι αλάνι σαν χαρακτήρας είσαι και αλάνι μηχανόβιος και ποια μπορεί να είναι η διαφορά;

Δες λοιπόν πόσο συμβατικός ή πόσο αλάνι είσαι όταν καβαλάς την δίτροχη αγάπη σου:

1. Δεν αποχωρίζεσαι σχεδόν πότε το δίτροχο μωρό σου, χειμώνα καλοκαίρι.

2. Οδηγάς γρήγορα και συνετά.

3. Δεν κάνεις μπαντιές μέσα στην κίνηση, εκτός αν σε προκαλέσουν.

4. Ξέρεις τα πάντα για τη μηχανή σου και συμβουλεύεις και τους φίλους σου.

5. Κάνεις ταξίδια χειμώνα – καλοκαίρι.

6. Βγάζεις την μπαγκαζιέρα όταν δεν την χρειάζεσαι.

7. Προτιμάς το σακίδιο από την μπαγκαζιέρα για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη.

8. Αν πάρεις απρογραμμάτιστα την καλή σου από τη δουλειά της δίνεις το κράνος σου, γιατί γνωρίζεις ότι ο επιβάτης κινδυνεύει περισσότερο σε μια ενδεχόμενη πτώση.

9. Στα φανάρια ποτέ δεν μαρσάρεις αν «πέσεις» μαζί με άλλο μηχανάκι. Δεν προκαλείς δηλαδή, αλλά είσαι έτοιμος, αν προκληθείς να ανταποδόσεις με το που ανάψει το πράσινο!

10. Αν τύχει να κοντραριστείς το πας μέχρι το σημείο που θεωρείς ότι δεν είναι πολύ επικίνδυνο! Έχεις γνώση του κινδύνου, αλλά όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους και το γνωρίζεις καλά αυτό!

11. Δίνεις μεγάλη σημασία στον εξοπλισμό σου, με προτεραιότητα βάση των οικονομικών σου. Πρώτα καλό κράνος, μετά καλό μπουφάν και μετά όλα τα άλλα.

12. Δεν αγοράζεις ποτέ φιρμάτο εξοπλισμό, μόνο το φαίνεσθε, αλλά κοιτάζεις την ποιότητα και τις ανάγκες σου, αγνοώντας τη μάρκα!

13. Δεν είσαι προληπτικός!

14. Προσέχεις πάντα το στιλ σου, ότι και αν φοράς!

15. Η μηχανή σου είναι πάντα καθαρή, αλλά δεν είσαι υποχόνδριος!

16. Απεχθάνεσαι τα σκουτέρ, αλλά όχι τα παπιά!

17. Φροντίζεις το μηχανάκι σου να κάνει τόσο φασαρία όσο χρειάζεται για να έχει καλό «ήχο»! Γνωρίζεις ότι οι δρόμοι δεν είναι πίστα και δεν υπάρχει λόγος να «ξυπνάς» τον κόσμο τα βράδια!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ