4 μυστικά για το χειμερινό moto-ντύσιμο! (Video) [VIDEO]

4 μυστικά για το χειμερινό moto-ντύσιμο! (Video) [VIDEO]

Η επιλογή του σωστού ντυσίματος είναι πολύ σημαντική για τον μοτοσικλετιστή και για την ασφάλεια του. Δεν είναι μόνο η προστασία σε ενδεχόμενο ατύχημα που προσφέρουν τα καλά ρούχα, αλλά και η προστασία από το κρύο τον χειμώνα. Και όπως σε κάθε αγορά, πάντα υπάρχουν μερικά μυστικά που πρέπει να μάθεις και να έχεις υπόψη σου για τη σωστή επιλογή του ρουχισμού.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι πρέπει να μην κρυώνεις πάνω στη μηχανή, αφού επηρεάζονται τα αντανακλαστικά σου. Το Activeman με τον Κώστα Μπούρη, πήγε στο Mega Stock Bazaar για να βρει ρούχα και φυσικά βρήκε.

Και δες την σειρά που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα πλήρη εξοπλισμό, χωρίς τα υποδήματα και το κράνος:

1. Παντελόνι

Πολύ χρήσιμο ειδικά για τα ταξίδια. Πως θα επιλέξεις λοιπόν το σωστό παντελόνι; Αρχικά θα πρέπει να είναι αδιάβροχο και αντιανεμικό. Έλεγξε τις προστασίες στα γόνατα.

Προτίμησε να το δοκιμάσεις φορώντας το παντελόνι σου, δηλαδή αγόρασε το τουλάχιστον ένα νούμερο παραπάνω ώστε να μπορείς να το φοράς εύκολα πάνω από τα ρούχα.

2. Ισοθερμικό

Δύο είναι η επιλογές. Ισοθερμική μπλούζα ή ισοθερμικό φιλς. Εμείς επιλέξαμε ένα ισοθερμικό φλις που κάνει τη δουλειά του, αλλά μπορείς να το βγάζεις να το βάζεις εύκολα σε κλειστούς χώρους κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να μην ιδρώνεις αν έχε ζέστη!

3. Ισοθερμική κουκούλα

Ισοθερμική κουκούλα φουλ φέις είναι ότι πρέπει επιλογή για τα χειμωνιάτικα ταξίδια, αφού μπορεί να έχεις καλό κράνος, αλλά η κουκούλα προστατεύει ακόμα περισσότερο από το κρύο.

4. Μπουφάν

Εδώ είναι που θέλει προσοχή. Συστήνουμε να το δοκιμάστε φορώντας τα ρούχα σου και φυσικά το ισοθερμικό φλις, αν το επιλέξεις.
Πριν επιλέξεις το μπουφάν, έλεγξε τις προστασίες του, στα χέρια και στη πλάτη. Όταν το φορέσεις, πρόσεξε να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου. Αν είναι και λίγο πιο σφιχτό δεν πειράζει. Το θέμα είναι να μην περνάει αέρας μέσα και αυτό γίνεται αν το μπουφάν είναι χαλαρό πάνω σου. Σημαντικό είναι οι προστασίες να εφαρμόζουν τέλεια κυρίως στους αγκώνες.

- Πρόσεξε να είναι αδιάβροχο σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

- Να έχει πολύ καλή θερμομόνωση.

- Το υλικό του να είναι εύκαμπτο

- Και να έχει πολλές τσέπες.

Η επιλογή του ρουχισμού είναι πολύ σημαντική. Μην κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα και διέθεσε αρκετό χρόνο ώστε να επιλέξεις τα καλύτερα, από τα γάντια μέχρι το μπουφάν.

Σκέψου ότι τον χειμώνα είναι επικίνδυνο να κρυώνεις οδηγώντας τη μοτοσικλέτα σου.« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.