Να γιατί ο αναβάτης συγκεντρώνει …ματιές… ακόμα και τον χειμώνα;

Να γιατί ο αναβάτης συγκεντρώνει …ματιές… ακόμα και τον χειμώνα;

Το καλοκαίρι είναι αυτονόητο να συγκεντρώνεις τα βλέμματα. Κοντομάνικο, στιλάκι κορμί και φυσικά το μηχανάκι σου. Όμως το ίδιο γίνεται και τον χειμώνα, άσχετο αν φοράς τα …πάντα για να προστατευτείς από το κρύο. Θα λες μέσα σου ότι θαυμάζουν τη μηχανή σου, όμως οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν ιδέα από μηχανές! Τι όμως είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις πάνω στο μηχανάκι σου, ακόμα και τον χειμώνα που είσαι ντυμένος σαν …αστροναύτης;

Τα γυναίκεια βλέμματα είναι πολύ παρατηρητικά στις λεπτομέρειες. Θα έχεις προσέξει κάποιες φορές, όταν σταματάς, ότι σε κοιτάνε λοξά κάποιες κυρίες, περιμένοντας να βγάλεις το κράνος; Αν δεν το έχεις προσέξει μπορείς πλέον να το παρατηρήσεις.

Αφού λοιπόν με μια ματιά είδαν και ενέκριναν τις …αναλογίες σου, που διακρίνονται εύκολα, ακόμα και με τα χειμερινά, περιμένουν να δούνε και πρόσωπο. Τόσο απλό!

Τι κάνεις λοιπόν για να εντυπωσιάσεις και το χειμώνα;

Πρώτον το γεγονός ότι κυκλοφορείς το μηχανάκι σου και τον χειμώνα εντυπωσιάζει από μόνο του.

Δεύτερο, φρόντισε το ντύσιμο σου. Ότι και αν φοράς! Το βέβαιο είναι ότι το μπουφάν θα πρέπει να είναι εφαρμοστό, τόσο για να μην κρυώνεις και για λόγους ασφαλείας. Επομένως αν έχεις fitness κορμί, αυτό τονίζεται και από το μπουφάν με την εφαρμογή του και τις προστασίες που έχει.

Αν φοράς τζίν παντελόνι και όχι κάτω εξάρτηση, τότε ακόμα καλύτερα για εκείνες. Το τζιν παντελόνι, στενό όπως είναι αφήνει να διαγραφεί κατά πόσο το άτομο που το φοράει είναι καλλίγραμμος και γυμνασμένος.

Και φυσικά τα μάτια πέφτουν στα παπούτσια. Προτίμησε μπότες μηχανής, στιλάτες και σουλουπωμένες για να δένουν με το υπόλοιπο σύνολο του εαυτού σου. Αν δεν έχει μπότες μηχανής, φρόντισε οι συμβατές μπότες ή τα αθλητικά σου να ταιριάζουν με το σύνολο!

Σε γενικές γραμμές να έχεις υπόψη σου ότι σε παρατηρούν και σε …γδύνουν ότι και αν φοράς!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα