Το σέβεσαι πραγματικά το μηχανάκι σου;

Το σέβεσαι πραγματικά το μηχανάκι σου;

Κάθε φορά που κλειδώνεις τη μηχανή σου για το βράδυ της λες και ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε κράτησε όρθιο και σήμερα; Είναι βέβαιο ότι, όπως κάθε σωστός μηχανόβιος, το σέβεσαι το μηχανάκι σου. Όμως το σέβεσαι πραγματικά ή μήπως το ευχαριστείς επειδή ακόμα μια φορά σε γλίτωσε …οριακά;

Όταν οι μηχανόβιοι πάνε για στροφιλίκια έχουν μια ατάκα που αναφέρεται στο πόσο ξύνει ο μασπιές την άσφαλτο! Στην πραγματικότητα κανένας μασπιές δεν ξύνει την άσφαλτο, όμως αυτή η ατάκα που φέρει το όριο της υπερβολής προσπαθεί να παρομοιάσει τα συμβατικά μηχανάκια που καβαλάμε με αυτά του Moto GP! Αλλά στην πραγματικότητα ούτε και στο Moto GP ξύνονται οι μασπιέδες στην άσφαλτο.

Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι η υπερβολή του χαρακτηρισμού περί μασπίε, αλλά η συνολική συμπεριφορά στο δρόμο που δεν είναι πίστα και κρύβει ένα τσούρμο κινδύνους, από τους απρόσεκτους οδηγούς, μέχρι και όσα υπάρχουν εκτός δρόμου, από δένδρα, μπάρες, πέτρες και ότι άλλο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες αναβατών που στις λεωφόρους των πόλεων που… τεστάρουν το μηχανάκι τους στα όρια. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι. Δεν έχει σημασία αν είναι η R1M ή ένα απλό F6, σημασία έχει η οδηγική συμπεριφορά που προσπαθεί να μιμηθεί τον όποιο αναβάτη του Moto GP. Μόνο που οι αναβάτες αυτοί είναι μοναδικοί στον κόσμο και αγωνίζονται σε πίστες και όχι σε δημόσιους δρόμους…

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ίδιο φαινόμενο έχουμε δει και σε αυτοκινητόδρομους, όπου εκεί βέβαια υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς αν θα έρθει η …νταλίκα σε μία ενδεχόμενη πτώση, όταν και αν θα σου φύγει το μπροστινό!

Η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους οι αναβάτες, που οδηγούν δηλαδή τόσο οριακά σαν να βρίσκονται σε πίστα, δεν σέβονται ούτε το μηχανάκι τους, ούτε καν τον εαυτό τους. Είναι ίσως η αίσθηση της ταχύτητας. Η αίσθηση της ιπποδύναμης. Είναι ίσως αποκοτιά και άγνοια.

Ίσως να είναι και η υπερβολική σιγουριά της σωστής συντήρησης και των φρέσκων ελαστικών, όμως αυτοί οι αναβάτες δεν σκέφτονται ότι στο Moto GP τα λάστιχα είναι ολόφρεσκα και το οδόστρωμα καθαρό και πάλι υπάρχουν πτώσεις όταν φεύγει το μπροστινό!

Αλήθεια αυτοί οι αναβάτες πόσο σέβονται την μηχανή τους;

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ