Εντυπωσιάζει το περίπτερο της YAMAHA στο SCOOTER MOTO FESTIVAL

Εντυπωσιάζει το περίπτερο της YAMAHA στο SCOOTER MOTO FESTIVAL

Με το που μπαίνεις από την είσοδο αντικρίζεις το περίπτερο της Yamaha με τις μηχανές να σε …κοιτάνε! Η R1M και οι ΜΤ τα νέα εντυπωσιακά μοντέλα, πραγματικά σε κοιτάνε και σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις.

Βέβαια το περίπτερο της Yamaha δεσπόζει στο SCOOTER MOTO FESTIVAL που γίνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάζονται όλα τα μοντέλο της εταιρίας, από μηχανές δρόμου, εντούρο, σκούτερ, μέχρι φυσικά και το μαγευτικό R1M που αποτελεί αντίγραφο – δρόμου, της M1 της αγωνιστικής ομάδας του Moto GP.

Οι αδερφοί Μερεμετσάκη είναι εκεί για να σου εξηγήσουν τη συμβαίνει με το κάθε μοντέλο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Πάντως πιο εντυπωσιακή είναι η R1M, που σου δίνει και μια έντονη αίσθηση Moto GP, ειδικά με το φανταστικό ταμπλό, που όπως λέμε χαριτολογώντας μόνο …καφέ δεν κάνει! Ειδικά οι επιμέρους ρυθμίσεις της R1M που προγραμματίζει ακόμα και τις αναρτήσεις σε συνεργασία με το GPS, διευκολύνοντας έτσι το ταξίδι σου. Είναι πράγματι εντυπωσιακό τι μπορεί να κάνει αυτή η μηχανή και φυσικά ο ρεπόρτερ του Activeman τα διαπίστωσε από κοντά, όπως θα τα διαπιστώσεις και εσύ αν επισκεφθείς το περίπτερο της Yamaha

Από την άλλη θα δεις και τις χρηστικές μοτοσικλέτες της σειράς ΜΤ!

Για τους φίλους των σκούτερ τα μοναδικά Yamaha-και σε περιμένουν.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε πως το σώμα μαρτυράει τις επιδόσεις σου στο σεξ!
Αν η γυναίκα είναι «διαβασμένη» τότε σίγουρα δεν μπορείς να κρύψεις τις επιδόσεις σου στο σεξ, επειδή πολύ απλά τις «μαρτυράει» ο σωματότυπος σου.