Τα πάντα για τα moto στο AUTO, SCOOTER ΚΑΙ MOTO FESTIVAL στη ΔΕΘ

Τα πάντα για τα moto στο AUTO, SCOOTER ΚΑΙ MOTO FESTIVAL στη ΔΕΘ

Ότι μπορεί να χρειαστεί ο αναβάτης υπάρχουν στο SCOOTER MOTO FESTIVAL, που γίνεται παράλληλα με το AUTO FESTIVAL στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το Activeman πήγε και είδε και σου μεταφέρει την εικόνα.

Στο περίπτερο 3 εξελίσσεται το SCOOTER MOTO FESTIVAL, όπου έχει δημιουργηθεί μία εντυπωσιακή επίδειξη με μουσική, φώτα και πολλά παράλληλα γεγονότα, προκειμένου να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό περισσότερα από 15 νέα μοντέλα μοτοσικλετών.

Στο περίπτερο 2 θα πραγματοποιείται και η έκθεση BEST BUY MOTO, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και παλαιότερα stock προϊόντων με εκπτώσεις έως και 80%.

Ειδικότερα οι επισκέπτες μπορούν να δούνε όλες τις μάρκες μοτοσικλετών αλλά τα ανάλογα αξεσουάρ.

Το Activeman επισκέφθηκε το περίπτερο της Yamaha, όπου εντυπωσιάσει τη R1M και οι μηχανές της σειράς ΜΤ. Ενδιαφέρον προκαλούν και τα σκούτερ της εταιρίας (Πάτα εδώ να δεις λεπτομέρειες)

Λίγο πιο δίπλα στο περίπτερο του ΜEGA STOCK BAZAAR ο αναβάτης μπορεί αν βρει ότι αξεσουάρ χρειάζεται αυτός και η μηχανή του (Πάτα εδώ να δεις λεπτομέρειες)

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας του AUTO FESTIVAL και του SCOOTER MOTO FESTIVAL είναι:

Σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου 10:00-22:00 και αύριο Κυριακή 17 Απριλίου 10:00-22:00

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

6 μύθοι και μια πραγματικότητα για το βραδινό φαγητό!
Αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς διατροφικούς κανόνες και βασίζεται στην πεποίθηση πως το «βραδινό φαγητό θα μετατραπεί σε λίπος». Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως κατάφεραν