Οι 5 λόγοι που οι μηχανόβιες δεν έχουν σχέση με τις οδηγούς αυτοκινήτων;

Οι 5 λόγοι που οι μηχανόβιες δεν έχουν σχέση με τις οδηγούς αυτοκινήτων;

Αν έχετε παρατηρήσει όσες γυναίκες οδηγούν μοτοσικλέτα, αν και είναι πολύ λίγες στον αριθμό, έχουν εντελώς διαφορετική οδηγική συμπεριφορά από εκείνες που οδηγούν αυτοκίνητο. Οι γυναίκες μηχανόβιες, δεν διαφέρουν σε τίποτα σχεδόν από έναν άντρα, ενώ αντίθετα πολλές γυναίκες οδηγοί αυτοκινήτων είναι… κίνδυνος – θάνατος, ειδικά όταν οδηγούν εκείνα τα SUV! Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Δείτε σε ποια συμπεράσματα κατέληξε η έρευνα του Activeman:

1. Νιώθουν τη δύναμη και την ιδέα

Οι γυναίκες μηχανόβιες νιώθουν τη δύναμη της μοτοσικλέτας, αλλά και την ιδέα του να είσαι μηχανόβιος. Νιώθουν ελεύθερες, αλλά έχουν συναίσθηση της ευθύνης που απορρέει από τη δύναμη της μηχανής που οδηγούν, όπως ακριβώς και οι άντρες.

2. Είναι ρεαλίστριες λόγω δύο τροχών

Είτε το θέλεις είτε όχι πάνω στη μηχανή είσαι σε δύο τροχούς και εκτεθειμένος. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Και μπορεί οι άλλες γυναίκες να μιλάνε στο κινητό με τις φιλενάδες τους ενώ οδηγούν αυτοκίνητο, οι δικυκλίστριες δεν μπορούν να το κάνουν εκ των πραγμάτων. Αλλά και να μπορούσαν, μάλλον δεν θα το έκαναν, αφού το να καβαλάνε μηχανή είναι συνειδητό και ιδέα, ενώ οι άλλες οδηγούν αυτοκίνητο …απλώς για αν το οδηγούν.

3. Έχουν άντρα μηχανόβιο

Είναι κάποιες γυναίκες που γνώρισαν τη μηχανή και την αγάπησαν επειδή έχουν άντρα ή φίλο μηχανόβιο. Έτσι κόλλησαν και φυσικά μπήκαν στο πνεύμα.

4. Είναι «αντράκια»

Σε αντίθεση με κάποιους άντρες, οι γυναίκες που οδηγούν μηχανές είναι αντράκια. Έχουν τσαγανό και διορατικότητα. Έχουν συνείδηση και όραμα, αντίθετα με τις γυναίκες και με κάποιους άντρες οδηγούς αυτοκινήτων. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν γυναίκες πιλότοι, καπετάνισσες, οδηγοί λεωφορείων και φορτηγών!

5. Δεν μοιάζουν με τις άλλες

Οι μηχανόβιες δεν μοιάζουν με τις άλλες γυναίκες. Ακόμα και αυτοκίνητο να οδηγούν ξεχωρίζουν από το ελεύθερο στιλ τους, το ντύσιμο τους που συνήθως είναι ελαφρώς προκλητικό casual αλλά και από την γυναίκεια «μάγκικη» συμπεριφορά τους!
Όπως και για τους οδηγούς μηχανών σε σχέση με τους οδηγούς αυτοκινήτων, έτσι και για τις γυναίκες ισχύουν οι 7 λόγοι που οι οδηγοί μηχανών είναι καλύτεροι οδηγοί αυτοκινήτων!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...