Μότο: 5 tip για να αποφύγεις την πτώση αν πέσεις σε πολύ νερό!

Μότο: 5 tip για να αποφύγεις την πτώση αν πέσεις σε πολύ νερό!

Οι δρόμοι κρύβουν παγίδες και κυρίως τις βρόχινες μέρες. Σε μια μέρα με βροχή, είναι βέβαιο ότι προσέχεις και κάνεις τα απαραίτητα, τι κάνεις όμως να πέσεις ξαφνικά σε μια …λίμνη που δεν είναι εύκολα ορατή;

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις:

1. Ψυχραιμία

Βασικά δεν πρέπει να χάσεις την ψυχραιμία σου, αλλά ούτε να σκεφτείς τα παπούτσια και τα ρούχα σου. Είσαι ήδη βρεγμένος και όσο παραπάνω να βραχείς πάλι βρεγμένος θα είσαι.

2. Μη σηκώνεις τα πόδια

Αν πέσεις σε μια λίμνη το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να σηκώσεις τα πόδια για να μην βραχείς. Σκέψου ότι θα βραχείς όπως και να έχει, είτε με τα πόδια στους μασπιέδες, είτε όχι. Μην χαλάς λοιπόν την συμμετρία και την ισορροπία της μηχανής σου.

3. Σταθερά το τιμόνι

Η μοτοσικλέτα σε σχέση με το αυτοκίνητο έχει ένα πλεονέκτημα, σχίζει στο νερό σα να είναι σκάφος με την προϋπόθεση να μην μπαλατζάρει το τιμόνι που δέχεται, μέσω του μπροστινού τροχού τη πίεση του νερού. Κράτα σταθερά το τιμόνι σε ευθεία και συνέχισε.

4. Σφίξου

Τα πόδια να σφίγγουν το ρεζερβουάρ ώστε να μην σφίγγεις το τιμόνι χωρίς λόγο. Χαλαρά και σταθερά τα χέρια στο τιμόνι.

5. Ανέβασε στροφές, όχι ταχύτητα

Δώσε στη μηχανή σου γκάζι, μόνο έτσι θα ξεφύγεις από τη λίμνη. Πρόσεχε όμως να μην ανεβάσεις ταχύτητα, επειδή δεν γνωρίζεις τι κρύβεται κάτω από το νερό.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ