Η απερισκεψία ορισμένων μηχανόβιων και τα πραγματικά θύματα (Video)

Η απερισκεψία ορισμένων  μηχανόβιων και τα πραγματικά θύματα (Video)

Συνήθως οι μοτοσικλετιστές είναι πιο αδικημένοι οδηγοί αφού κινούνται σε δύο τροχούς και συχνά γίνονται θύματα ασυνείδητων οδηγών αυτοκινήτων. Ωστόσο αυτό δεν είναι το απόλυτο επειδή υπάρχουν και οι εξαιρέσεις εκείνων των μηχανόβιων που όχι μόνο είναι ασυνείδητοι αλλά προκαλούν την τύχη τους, αφού σε μεγάλο ποσοστό τα θύματα θα είναι οι ίδιοι κυρίως με επικίνδυνη και ακραίους ελιγμούς μέσα στις πόλεις και στη κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σούζα: Συναρπαστική, επικίνδυνη και …ζημιάρα!

Χθες η Zougla.gr δημοσίευσε ένα βίντεο με κάποιον αναβάτη που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Κηφισού στην Αθήνα και μάλιστα με μηχανή χωρίς πινακίδες, όπως αναφέρει, θέτοντας το θέμα μόνο στην …πινακίδα!

Βέβαια η πινακίδα είναι ένα σοβαρό θέμα, αφού συνήθως οι περισσότεροι τις «σπάνε» προς τα μέσα ώστε να μην γίνονται διακριτές και οι άλλοι θεωρούν ότι η μηχανή δεν έχει πινακίδες.

Η Zougla.gr αναφέρει ότι το φαινόμενο οχημάτων που κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες είναι γνωστό στην Ελλάδα. Το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους, ωστόσο όπως αποδεικνύεται κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Με τι σκεπτικό άραγε κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες στις πόλεις, στην εθνική οδό, σχεδόν παντού, αυτοκίνητα και κυρίως μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδες, κυκλοφορούν κανονικά και... ανασφάλιστα!

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε έναν αναβάτη να κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας (στην λεωφόρο Κηφισού) χωρίς πινακίδα και χωρίς να έχει στην άκρη του μυαλού του, το τι θα συμβεί αν εμπλακεί σε ατύχημα.

Βέβαια να προσθέσουμε εμείς, σε ενδεχόμενη εμπλοκή μοτοσικλετιστή σε ατύχημα, εκείνος που την πληρώνει σε μεγάλο ποσοστό είναι ο μοτοσικλετιστής, κάτι βέβαια που δεν δικαιολογεί την απερισκεψία των οδηγών μότο.

ΠΗΓΗ: Zougla.gr

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...