Δες τα πιο τρελά μότο – κόλπα

Δες τα πιο τρελά μότο – κόλπα

Όπως είχαμε γράψει κόντρες γινόταν, γίνονται και θα γίνονται. Όπως τσαλίμια με τις μηχανές θα γίνονται πάντα στους δημόσιους δρόμους, όσο επικίνδυνο και αν είναι αυτό. Τέτοια κόλπα γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται από τους μηχανόβιους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η γλυκιά αίσθηση της κόντρας, η παρανομία και η πραγματικότητα (Video)

Το Activeman.gr έψαξε και βρήκε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο που έχουν γυρίσει διάφοροι μηχανόβιοι, κάποιοι εκ των οποίων είναι και standersκαι πράγματι τα πλάνα είναι καταπληκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Απίθανες moto …ταρζανιές στη Θεσσαλονίκη! (Video)

Ωστόσο αυτά όλα εκτός του ότι είναι παράνομα απαιτούν και ιδιαίτερη προσοχή όταν γίνονται σε δημόσιους δρόμους και συνήθως εκεί γίνονται σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Πάντως οι εικόνες και οι δεξιότητες των αναβατών είναι μοναδικές και προσφέρουν θέαμα. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές είναι επαγγελματίες, κάποιοι άλλοι απλοί αναβάτες, όμως το θέαμα είναι συναρπαστικό.

Εικόνες που μαγεύουν αλλά που είναι ιδιαίτερα δύσκολες και καλό να είναι αν τις κάνεις να αποφεύγεις τους δρόμους των πόλεων.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ