Δες πως θα λύσεις την παγίδα του καιρού της άνοιξης

Δες πως θα λύσεις την παγίδα του καιρού της άνοιξης

Φεύγεις το πρωί από το σπίτι για τη δουλειά. Καβαλάς τη μηχανή σου και ξεκινάς. Ο καιρός είναι ψυχρός και φοράς φούτερ και φυσικά το μπουφάν της μηχανής. Και ήρθε το μεσημέρι. Εσύ με το ίδιο ντύσιμο καβαλάς τη μηχανή σου να γυρίσεις σπίτι… όμως αυτή τη φορά τα πράματα είναι διαφορετικά και αρχίζεις να ιδρώνεις, αφού η θερμοκρασία αέρα ανέβηκε κατά πολλούς βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι συμβαίνει αν είσαι ωραίος και έχεις και ακριβή μηχανή;

Είναι ο γνωστός καιρός της άνοιξης. Το πρωί κρύο το μεσημέρι ζέστη και εσύ ο μηχανόβιος εγκλωβισμένος στο δίλλημα: Κρυώνω το πρωί ή σκάω το μεσημέρι;

Αν επιλέξεις το πρώτο, μπορεί να είσαι καλά το μεσημέρι, αλλά μπορεί και να αποκτήσεις ένα «ωραίο» κρύωμα από το πρωινό κρύο που θα φας χωρίς το κατάλληλο ντύσιμο.

Αν επιλέξεις το δεύτερο, μπορεί και πάλι να βρεθείς κρυωμένος ή το χειρότερο πιασμένος, αφού όταν βγάλεις το μπουφάν θα είσαι λούτσα στον ιδρώτα και αυτό δεν είναι ότι το καλύτερο.

Η λύση είναι μια και απλή: Το σακίδιο ή αν δεν έχεις τότε καλή είναι η μπαγκαζιέρα.

Δες λοιπόν τι κάνεις: Το πρωί φοράς και ένα φούτερ μέσα από το μπουφάν και από κάτω είτε μπλουζάκι, είτε πουκάμισο. Όταν ξεκινήσεις για το σπίτι το μεσημέρι, βάζεις το φούτερ στον σάκο ή στη μπαγκαζιέρα και είσαι μια χαρά, μόνο με το μπουφάν!

Απλή λύση που ούτε θα κρυώσεις αλλά ούτε και θα σκάσεις από τη ζέστη!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...