Έτσι ξεδίνουν οι σωστοί μηχανόβιοι (Video) [VIDEO]

Έτσι ξεδίνουν οι σωστοί μηχανόβιοι (Video) [VIDEO]

Πολλά λέγονται για τους μηχανόβιους και πολλά δυστυχώς είναι τα δυστυχήματα και τα ατυχήματα και όχι μόνο με μηχανές. Στη χώρα όπου η οδηγική παιδεία αποτελεί σχεδόν άγνωστη λέξη, κάποιες δράσεις παρείστικες που στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι συνηθισμένες, εδώ στην Ελλάδα να αποτελούν είδηση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η γλυκιά αίσθηση της κόντρας, η παρανομία και η πραγματικότητα (Video)

Έτσι λοιπόν αυτή η παρείστικη δράση έγινε στο Drive Park την πίστα κάρτ του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε και το Activeman.gr για να την καταγράψει χωρίς προγραμματισμό, χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πρόκειται για μια παρέα, περισσότερων από 10 και πλέον άτομων, που δεν ανήκουν σε κάποιο μοτοσικλετιστικό όμιλο ή ομάδα, από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Η Τούμπα είναι η μεγαλύτερη συνοικία του Δήμου Θεσσαλονίκης και μια περιοχή που έχει παράδοση στις μηχανές. Μια βόλτα μόνο στους δρόμους της Άνω και της Κάτω Τούμπας και ο επισκέπτης θα διαπιστώσει ότι οι τουμπιώτες έχουν αγάπη στις μηχανές και κυρίως στις μεγάλες.

Μηχανές περιποιημένες, προσεγμένες ακόμα και φτιαγμένες γεμίζουν τους δρόμους της Τούμπας.

Έτσι λοιπόν αυτή η παρέα βρέθηκε στη πίστα κάρτ του Νέου Ρυσίου για να ξεδώσει στα στροφυλίκια με χαμηλές ταχύτητες, αφού η πίστα είναι φτιαγμένη για καρτ με συνολικό μήκος 1.261 μ. και πλάτος από 8 εως 10 μ.

Σκεφτείτε ότι η συγκεκριμένη πίστα έχει: τρείς ευθείες των 120 μ. και μια των 170 μ. ενώ έχει επτά γρήγορες στροφές των 90ο, μία αργή στροφή των 180ο.

Έτσι λοιπόν η παρέα έφτασε χαλαρά στη πίστα, παρήγγειλαν καφεδάκια και ανάμεσα στις προπονήσεις των κάρτ έμπαιναν και ξέδιναν, αντί να τις δίνουν στους δρόμους της πόλης.

Ένα παράδειγμα που είναι καλό να ακολουθήσουν πολλοί άλλοι μηχανόβιοι!

Δείτε το βίντεο:

 « Επιστροφή

Άλλα άρθρα...