Θρήνος! Έφυγε ο Nicky Hayden

Θρήνος! Έφυγε ο Nicky Hayden

Ο Nicky Hayden, πέθανε σε ηλικία 35 ετών μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο της Τσεζένα στην Ιταλία, φέρνοντας τον θρήνο στην οικογένεια του MotoGP και όχι μόνο!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP το 2006, βρισκόταν σε τεχνητό κώμα με σοβαρό αιμάτωμα στο εγκέφαλο μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο την περασμένη Τετάρτη στο Ρίμινι.

Ο Αμερικανός αθλητής έτρεχε με το ποδήλατό του όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Το «παιδί του Κεντάκι» είχε αρχικά διακομισθεί σε νοσοκομείο του Ρίμινι όμως κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Τσεζένα για να μπει στην εντατική.

Ο Nicky Hayden, υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου Μαουρίτσιο Μπουφαλίνι στην Τσεζένα απολογήθηκαν για την έκδοση ιατρικού ανακοινωθέντος καθώς δεν είχαν ενημερώσει προηγουμένως την οικογένεια του Αμερικανού.

Ολόκληρος ο μηχανοκίνητος κόσμος και όχι μόνο, θρηνεί το χαμό ενός αληθινού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ενός αληθινού ανθρώπου μέσα κι έξω από τις πίστες.

Ο καταπληκτικός Άνθρωπος, Nicky Hayden έφυγε πολύ νωρίς, μόλις στα 35 του χρόνια. Από τις χωμάτινες πίστες της Αμερικής, το “Kentucky Kid” έφτασε να γίνει Παγκόσμιος

Πρωταθλητής το 2006, σ’ ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα που κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα.

Γεννηθείς το 1981, ο Hayden πέτυχε πολλά πράγματα στην αξιόλογη καριέρα του ενώ πανάξια είχε κερδίσει το σεβασμό πολλών τόσο στο paddock του MotoGP, όσο και σε αυτό των SBK-Motul.

Για πολλούς από τους συναθλητές του, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στους αγώνες Grand Prix. Ένας αληθινός Πρωταθλητής, με απίστευτη αφοσίωση στο άθλημα και στην οικογένειά του. Ο Hayden αφήνει πίσω του την οικογένειά του, τη μνηστή του και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του σε όλο τον κόσμο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...