Έτσι κλειδώνεις καλά τη μηχανή σου (Video)

Έτσι κλειδώνεις καλά τη μηχανή σου (Video)

Η καθυστέρηση ίσως αποβεί σωτήρια για τη μηχανή σου, μπορεί να σπαταλάς λίγο περισσότερο χρόνο να την κλειδώσεις, όμως αυτό ίσως σώσει την περιουσία σου.

Σκέψου ότι οι ληστές δεν μπορούν να σπαταλήσουν πάνω από ένα λεπτό, αλλιώς κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτοί.

Το Activeman.gr πήγε στο Moto News και έμαθε πως μπορείς να κλειδώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα το πολύτιμο εργαλείο σου.

Δες λοιπόν μερικά tips

1. Βάλε πολλές κλειδαριές

Η καθυστέρηση είναι σημαντική, γι αυτό είναι καλό να χρησιμοποιείς πολλές και διαφορετικού τύπουκλειδαριές. Να συνδυάζεις λουκέτο δισκόφρενου μαζί με αλυσίδα η λουκέτο μαζί με συναγερμό.

2. Επέλεξε σταθερά

Κλείδωνε τη μηχανή σου σε σταθερό σημείο, όπως κολώνα ή δέντροκαι από σταθερό σημείο του πλαισίου -όχι από τον τροχό!

3. Τα λουκέτα να μην φαίνονται

Προσπάθησε η εσοχή της κλειδαριάς να μην είναι προς το μέρος του δρόμου και γενικά να μην είναι εύκολα προσβάσιμα. Θα σε δυσκολεύει λίγο και σένα στο ξεκλείδωμα, αλλά σκέψου πόσο θα δυσκολέψει τον επίδοξο κλέφτη.

4. Βάλε …γάντζο

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο σταθερό σημείο για να δέσεις τη μοτοσικλέτα σου, τοποθέτησε έναν γάντζο πάνω στο έδαφος, κάνοντας την κατάλληλη τρύπα. Υπάρχουν ειδικά κιτ με τις κατάλληλες βίδες κτλ..

5. Έχε οπτική επαφή και φως

Προσπάθησε να έχεις οπτική επαφή με το σημείο που την κλειδώνεις, αν μάλιστα αυτό φωτίζεται ή έχει κίνηση και το βράδυ ακόμα καλύτερα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...