5 λόγοι που κάνουν τις μοτοσικλέτες να είναι sex symbol!

5 λόγοι που κάνουν τις μοτοσικλέτες να είναι sex symbol!

Οι φωτογράφοι εδώ και χρόνια την έχουνε βρει τη δουλειά και βγάζουν αισθησιακές φωτογραφίες με τα μοντέλα, άντρες και γυναίκες, πάνω σε μια σταματημένη μηχανή και φυσικά μεγάλου κυβισμού! Μάλιστα αν κάποιος καταφέρει και μετρήσει τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί και είναι άσχετες με τις διαφημίσεις των εταιριών, τότε σίγουρα θα είναι περισσότερες από εκείνες που βγάζουν οι κατασκευάστριες εταιρίες για προβολή των νέων τους μοντέλων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 8 κορυφαίες αντρικές ερωτικές φαντασιώσεις

Και δεν είναι μόνο οι φωτογράφοι. Με με την εξέλιξη των κινητών είναι πολλοί εκείνοι που μπορεί να μην οδηγούν μηχανή –ακόμα ίσως και να φοβούνται να ανέβουν- αλλά κάνουν την καρδιά τους «πέτρα» και ποζάρουν πάνω σε μια σταματημένη μηχανή…

Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό;

1. Εκπέμπει την αίσθηση της ελευθερίας

Επειδή οι μηχανόβιοι είναι ελεύθερα πνεύματα και δεν θέλουν να εγκλωβίζονται στις λαμαρίνες ενός αυτοκινήτου, έτσι και οι φωτογράφοι θέλουν να «βγάλουν» αυτό το συναίσθημα στη φωτογραφία τους.

2. Είναι μυστηριώδες…

Ειδικά να πρόκειται για classicμηχανή τότε εκπέμπετε ένα …μυστήριο, ασχέτως αν και οι πραγματικοί μηχανόβιοι δεν είναι μυστηριώδεις τύποι!!!

3. Τονίζει τις γραμμές του σώματος

Σκέψου τον εαυτό σου όταν καβαλάς τη μηχανή σου, ειδικά αν έχει γυμνασμένο σώμα και ειδικά καλοκαίρι. Είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώνεις διάφορα βλέμματα. Το ίδιο συμβαίνει και με μια καλλίγραμμη γυναίκα, είτε οδηγάει, είτε είναι συνεπιβάτης. Όπως και να έχει η στάση του οδηγού και του επιβάτη σε μια μηχανή τονίζει τις γραμμές του σώματος.

4. Αφήνει τη φαντασία να …οργιάσει

Ακόμα και αν κάποιος ή κάποια φοβάται τις μηχανές η θέση του επιβάτη έχει κάποια σωματική επαφή. Επομένως λοιπόν η φαντασία …οργιάζει.

5. Είναι πιο όμορφες από έναν απλό …πάγκο

Αντί ο φωτογράφος να χρησιμοποιήσει κάποιον πάγκο βάζει μια μηχανή που σίγουρα είναι πιο όμορφη και πιο …σεξουαλική στα μάτια και των δύο φύλων!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...