Θα ανέβαινες σε μηχανή που οδηγάει γυναίκα;

Θα ανέβαινες σε μηχανή που οδηγάει γυναίκα;

Μερικοί άνθρωποι δεν ανεβαίνουν σε μηχανή, την φοβούνται και αισθάνονται ανασφάλεια. Άλλοι πάλι δεν ανεβαίνουν σε αυτοκίνητο που οδηγάει γυναίκα, επειδή και πάλι αισθάνονται ανασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί αρέσει στις γυναίκες η …πίσω όψη των αντρών

Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις μηχανή, δεν ξέρεις να οδηγάς αλλά δεν τις φοβάσαι και η νέα σου κατάκτηση οδηγάει μηχανή και μάλιστα μεγάλη; Θα ανέβαινες να πάτε βόλτα ή ακόμα και ταξίδι;

Κάποιοι δεν θα το σκεφτόταν καθόλου και θα ανέβαιναν. Άλλοι πάλι δεν θα ανέβαιναν στη μηχανή επειδή οδηγάει γυναίκα, την ίδια ώρα που ανεβαίνουν στη μηχανή του κολλητού τους και εδώ είναι που κάνουν το λάθος.

Και που είναι το λάθος!

Οι μηχανόβιες δεν έχουν καμία σχέση στην οδήγηση με τις οδηγούς αυτοκινήτων. Βασικά οι μηχανόβιες είναι πολύ λιγότερες, σε αντίθεση με τις γυναίκες οδηγούς αυτοκινήτων, που έχουν γίνει πολλάκις υπεύθυνες ατυχημάτων επειδή μιλούσαν στο κινητό η …χάζευαν στο καθρεφτάκι το …κραγιόν τους!

Οι μηχανόβιες έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν καμία σχέσεις με τις άλλες γυναίκες που οδηγούν κάποιο αυτοκίνητο.

Είναι συνειδητοποιημένες και οδηγούν μηχανή, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή με σύνεση.

Έτσι αν δεν φοβάσαι τις μηχανές σαν όχημα, τότε μπορείς άνετα να ανέβεις στη μηχανή που οδηγάει η καλή σου ή η φίλη σου, να σε πάει κάπου ή απλά να κάνετε μια βόλτα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...