Αυτή είναι η μοναδική και παγκόσμια σούζα! (Video)

Αυτή είναι η μοναδική και παγκόσμια σούζα! (Video)

Μια σούζα για …φίλημα… αν μπορούμε να το πούμε έτσι, αφού στην Βρετανία καταρρίφθηκε το ρεκόρ σούζας με από τον αναβάτη TedBrady και γράφτηκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μη τις κυνηγάς… άστες να έρθουν σε σένα!

Για να γίνει αυτό το επίτευγμα συνέβαλε μία εκ των ευθειών του αεροδρομίου του Elvington, όπου πραγματοποιήθηκε το MotorcycleWheelieWorldChampionship, αλλά και μια SuzukiHayabusa, που με τις ευλογίες μια ..τουρμπίνας απέδιδε 450 ίππους και φυσικά η δεξιοτεχνία του Brady.

Βέβαια, αν βρείτε διάδρομο αεροδρομίου πρόχειρο και επιχειρήσετε κάτι ανάλογο με τη δική σας Hayabusa, μην παραλείψετε μετά να ανοιγοκλείσετε τον κεντρικό διακόπτη γιατί άπαξ και σηκωθεί ο τροχός εσκεμμένα, το ABS θα σας χαιρετήσει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πρόκειται για ρεκόρ που κατείχε ο EgbertvanPorta με 213,3 μίλια/ώρα (343,2 χλμ/ώρα), με το νέο που πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου να είναι στα 217,8 μίλια/ώρα (350,5 χλμ/ώρα).

Για την ιστορία, ο Brady αφιέρωσε το ρεκόρ στην ομάδα του JackFrostofHoleshotRacing, της οποίας το φορτηγό εκλάπη προσφάτως με διάφορες μοτοσυκλέτες μέσα, ανάμεσά τους και εκείνη με την οποία θα αγωνιζόταν αρχικά και ο ίδιος.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...